Verlanglijstje

Er staat nog geen droomkast in jouw verlanglijstje…

Maak nog een kast

Winkelmandje

Stuur je maatkast door

Wijzig naam van je maatkast

Wijzig de opmerking van je maatkast

Keer terug naar het overzicht

Het verhaal van Céline

563B9191-35E9-4A82-AF98-A119C193BD9D.jpeg
mouse scrollwheel

Het verhaal van Céline

Wij gingen een tijdje geleden opzoek naar maatkasten voor onze nieuwe dressing. 

Ons oog viel al snel op Maatkasten Online vanwege hun aantrekkelijke instagram pagina. Er staan zeer veel gevarieerde foto’s op die ideaal zijn ter inspiratie.Het contact verliep zeer vlot. Berichten en mailtjes werden snel beantwoord en we kregen een duidelijke uitleg. We maakten zelf online een ontwerp van onze droomkasten, een zeer handige tool via de website.  Je kan zelf kiezen hoeveel vakken, schuiven, hangrekken etc. De tool is zeer makkelijk in gebruik en je weet meteen ook waar je aan toe bent qua prijs. 

We kozen ervoor om de opmeet service van MaatkastenOnline aan huis te laten komen om er zeker van te zijn dat alles juist gemeten werd. Een uurtje op voorhand ontving ik een sms dat ze in aantocht waren. Ook hierbij kregen we handige tips en uitleg mee. We bekeken ook nog even de verschillende kleuren die mogelijk waren. We gingen uiteindelijk voor wit omdat ik hou van een ‘cleane’ look.

De kasten werden netjes op tijd geleverd. Er werd een plannetje mee geleverd en mijn man en broer gingen aan de slag om de kasten in elkaar te zetten. Met twee verliep dit heel vlot.  Via het plan wordt stap voor stap uitgelegd hoe je de kasten best in elkaar zet.De kasten stonden sneller dan gedacht in elkaar en de kwaliteit is top. Ik koos voor open kasten met onderaan schuifjes. Ook de schuiven rollen heel vlotjes.

De maatkasten hebben een enorme capaciteit om kledij in op te bergen waardoor ik aangenaam verrast was van de ruimte van de verschillende vakken. Ik heb vanwege mijn job en persoonlijke interesse natuurlijk ;) veel kledij dus ik had op voorhand wat schrik dat het eventueel te krap zou zijn.

Ik had echter nog ruimte over en kreeg alles er netjes en heel overzichtelijk in. Doordat de kasten op maat gemaakt werden, sluit alles heel mooi aan in de ruimte en maken we ook optimaal gebruik van elke centimeter. 

Het eindresultaat mag er zeker wezen en ik ben trots op het resultaat van onze nieuwe dressing!

Log in

Bestaande klanten

Nieuw bij Maatkasten Online?

Maak in 1 minuut jouw account aan.

Maak een nieuw account aan


Ga terug