Terug naar overzicht

Sundae 3.0 is begonnen - wat je moet weten over het nieuwe seizoen!

Sundae huis seizoen 3 in Roeselare

Het nieuwe renovatiehuis! - Sundae 3.0

Leuk nieuws! Na het succes van Sundae huis 1.0 en 2.0 zijn we happy te melden dat het derde seizoen, Sundae 3.0 van start is gegaan met een gloednieuw renovatiehuis. Ook dit jaar zijn we van de partij om het huis te voorzien van de mooiste kasten op maat. Dit seizoen belooft ook extra speciaal te worden! Want ...

De eetplaats in het Sundae huis 2 in Kortrijk

Eline in de eetplaats van het gerenoveerde Sundae huis 2.0 in Kortrijk. 

Wacht even, het Sundae huis?

Misschien klinkt het 'Sundae huis' je al bekend in de oren, en heb je de renovaties van de vorige twee huizen van dichtbij gevolgd. Maar als dit de eerste keer is dat je over Sundae hoort, maak je geen zorgen - we geven je graag een snelle introductie.

Sundae.be is dé place-to-be voor alles omtrent home & lifestyle, boordevol interieurinspiratie en praktische tips. Op dit platform wordt je meegenomen in een wereld van haalbare woonideeën. De kracht achter Sundae? Dat is Eline Rousseau!

Samen met de 'Friends' of renovatie-partners stort ze zich elk jaar in de transformatie van een renovatiepand, en jij kunt het hele proces stap voor stap volgen.

Dit is het nieuwe Sundae huis 3.0

Drumroll, please! Het nieuwste huis staat in hartje Roeselare en is extra bijzonder omdat het de gloednieuwe thuisbasis wordt voor Eline, haar man en kids Ella & Anna!

Dit historische erfgoed uit 1938 straalt met een prachtige art-deco touch, met grote ramen, elegante ronde vormen en statige hoge plafonds. Net als bij Sundae huis 1.0 en 2.0 wordt er door Eline vastgehouden aan de authenticiteit en voegt ze een moderne vibe toe.

Benieuwd? Bekijk het filmpje hiernaast en stap mee in Eline's art deco avontuur! Mooie maatkasten verzekerd!

Hoge ramen in het Sundae huis 3 in Roeselare
De achtergevel van het Sundae huis 3 in Roeselare
De voorgevel van het Sundae huis 3 in Roeselare
De nieuwe achtergevel van het Sundae huis 2 in Kortrijk

Sundae huis 2.0 - De achtergevel werd volledig getransformeerd.

Ontdek seizoen 2.0

Vorig seizoen kreeg een huis in Kortrijk een indrukwekkende make-over, met prachtige maatkasten van Maatkasten Online! Nieuwsgierig naar het eindresultaat? Ontdek de foto's hier!

Kledingkast op maat in de master bedroom van het Sundae huis 2

Sundae huis 2.0 - Master bedroom met een ingebouwde dressing in de kleur Weave Wool Beige en handgrepen Mini Pure, messing. Bekijk meer foto's ▸

Wasplaats met een kast op maat voor de wastoestellen in het Sundae huis 2

Sundae huis 2.0 - Wasplaats met een commode voor wastoestellen. Kleur: Dusty Coral. Bovenblad: 36 mm. Bekijk meer foto's ▸

Inkomhal met een vestiairekast met zitbank op maat in het Sundae huis 2

Sundae huis 2.0 - Inkomhal met een wandcombinatie van een vestiairekast met zitbank. Kleur: Front White. Bekijk meer foto's ▸

De montage van de maatkast voor de kinderkamer in het Sundae huis 2

Sundae 2.0 - De installatie van de maatkast in de babykamer

Eline en Zara installeerden de maatkast in de babykamer van het Sundae Huis. Benieuwd of de montage van een maatkast werkelijk zo makkelijk is? Eline en Zara testten het zélf uit! Ontdek hun montage-avontuur in dit filmpje.