Terug naar overzicht

Maatkasten Online genomineerd als Trends Gazelle 2024: Een reis van groei en toewijding!

Jiha! Met grote trots delen we het nieuws dat Maatkasten Online is genomineerd als Trends Gazelle 2024! Deze prestigieuze erkenning is gebaseerd op harde groeicijfers, waaronder groei in toegevoegde waarde, personeel en cashflow.

Maar wat betekent het eigenlijk om een Trends Gazelle te zijn?

Jaarlijks bekroont het economisch weekblad Trends de meest florerende bedrijven in Vlaanderen. Op basis van indrukwekkende groeicijfers in toegevoegde waarde, personeelsbestand en cashflow wordt een economische hitlijst van groeibedrijven samengesteld. Deze gezonde ondernemingen hebben een positieve invloed op het ondernemingsklimaat in hun regio en fungeren als krachtbronnen van innovatie en werkgelegenheid. De Trends Gazellen worden beschouwd als inspirerende rolmodellen voor andere bedrijven, en een bekroning tot Trends Gazelle wordt in de ondernemingswereld gekoesterd vanwege de nationale bekendheid én regionale erkenning die ermee gepaard gaan. Dit jaar is Maatkasten Online met trots opgenomen in het Trends Gazellen 2024 klassement!

Onze dank gaat uit naar ons fantastische team, onze inspirerende klanten en iedereen die deel uitmaakt van deze geweldige reis.

Deze nominatie is niet alleen een erkenning voor ons bedrijf, maar ook voor de individuele inspanningen en opofferingen die elk lid van ons topteam heeft geleverd. Het is een beloning voor doorzettingsvermogen, teamwork en een onwrikbaar geloof in wat we doen.

Onze oprechte dank gaat uit naar ons fantastische team, onze inspirerende klanten en naar iedereen die deel uitmaakt van deze onvergetelijke reis. Samen hebben we successen gevierd, uitdagingen overwonnen en zijn we zowel als bedrijf als individuen gegroeid.

Laten we samen blijven groeien, leren en streven naar meer!

Met een big smile,
Maatkasten Online