Terug naar overzicht

TV-meubel

Van hangende tv-kast op maat tot een tv-wandmeubel op maat dat verschillende hoogtes combineert … Met jouw eigen unieke ontwerp kun je alle kanten uit!

TV-meubel op maat nu ontwerpen
Zwevend tv meubel op maat in de kleur Elegant Black van maatkastenonline
Zwevende TV-kast in eik Essential Oak Naturel van maatkastenonline

Kleur: Essential Oak Naturel. Handgrepen: Push To Open

Een TV-kast op maat van je interieur

Zalig neerploffen voor de tv na een drukke dag. Heerlijk toch! Je avondje relaxen krijgt bovendien extra cachet met een tv-meubel op maat. Het past perfect in je interieur, brengt sfeer dankzij de kleur of houtstructuur, … en het beste van al: je hebt het tv-wandmeubel op maat helemaal zelf ontworpen!

Ga aan de slag met onze configurator voor je tv-kast op maat. Kies voor een zwevend of staand element en creëer een plekje voor je digibox of spelconsole met open modules. Je tv-meubel is 100% maatwerk, niet alleen in kwaliteit maar ook in creativiteit.

tvkast op maat, hangend in zwart en hout van maatkastenonline

Kleuren: Elegant Black en Essential Oak Naturel. Handgrepen: Greeplijst. Extra dik bovenblad: 36 mm

Kleuren in the mix

Een lage tv-kast op maat in de kleur van je dromen. Met houtstructuren of eerder fan van mooi vlak. Met speciale handgrepen of liever wat subtieler? Jij bent de componist van je woonkamer!

Ontwerp je tv-meubel online in de ontwerptool

Ontwerp zelf je TV-meubel op maat

Een TV-meubel dat past bij jouw woonkamer én favoriete stijl? Het bestaat! Ontwerp online een mooi meubel dat aan al je wensen voldoet en bekijk het resultaat meteen.

Hand houdt gratis kleurstalen vast in wit en eik
nieuwe collectie

Gratis kleurstalen voor jouw TV-meubel

Om de juiste kleur te kunnen kiezen, zie je de kleuren best in de ruimte. Vraag onze gratis kleurstalen aan en mix & match volgens jouw smaak!