Terug naar overzicht

Opbergkast

Wil je jouw beschikbare ruimte maximaal benutten en je spullen op een efficiënte manier organiseren? Een opbergkast op maat is de perfecte oplossing. Kies de stijl, kleuren en materialen die passen bij jouw interieur en zorg voor een waardevolle toevoeging in je huis.

Ontwerp je opbergkast op maat
Witte, ingebouwde opbergkast op maat van maatkastenonline
Opbergmeubel op maat in groene kleur

Jouw ideale opbergmeubel

Of je nu in een klein appartement woont of een groot huis, een opbergkast op maat maakt een wereld van verschil om je leefruimte optimaal te benutten. Van kleding en schoenen tot paperassen en schoonmaakspullen ... je kan alles netjes kwijt in een opbergkast, én je zorgt ook nog eens voor een stijlvolle meerwaarde in je woning.

Een mix van open en gesloten bergkasten? Hoog of laag? Ontdek in onze ontwerptool eindeloos veel mogelijkheden en ontwerp de ideale bergkast. Met oog voor detail én functionaliteit, zo kies je de dikte van de legplanken op basis van je spullen en kan je legplanken makkelijk verstellen dankzij de voorziene minimalistische rijboringen.

Opbergkasten op maat

Een opbergkast voelt zich overal in huis … thuis. Van extra bergkasten in de garage tot praktische opbergmeubels in de berging, onze veelzijdige kasten combineren functionaliteit met stijl en passen zich naadloos aan elke ruimte aan.

Opbergmeubel op maat in de woonkamer

Opbergmeubel woonkamer

Van boeken en decoratie tot servies en glazen ... een praktische bergkast in de woonkamer is essentieel om een comfortabele en gastvrije omgeving te creëren. Mét alle spullen binnen handbereik. Of je nu gaat voor een modern, minimalistisch design of een tijdloze eyecatcher, bij Maatkasten Online kies je uit verschillende stijlen, maten en kleuren.

Witte bergkasten in de garage

Bergkasten garage

Of je nu een fervent doe-het-zelver bent en je gereedschap georganiseerd wilt houden, of je hebt extra opslagruimte nodig voor andere spullen, bergkasten voor de garage zijn de ideale oplossing om de garage netjes en overzichtelijk te houden. 

  • Altijd op maat van jouw opslagcapaciteit
  • Voorzien van verstelbare planken of lades
  • Ideaal voor gereedschap, tuinbenodigdheden, sportuitrusting ...
Opbergkast op maat in de berging met roze binnenzijde

Opbergkasten berging

Van schoonmaakspullen tot voorraadartikelen, in de berging sla je vaak huishoudelijke spullen op die je dagelijks nodig hebt. Bergkasten op maat helpen om de berging overzichtelijk en opgeruimd te houden. Dient de berging ook als wasruimte? Combineer je bergkast met een waskast en ga voor een totaalinrichting op maat. Bij ons vind je trouwens speciale modules om ook je strijkplank of stofzuiger netjes op te bergen.

Bureaukasten op maat

Bureaukasten

Woon en werk je onder hetzelfde dak? In een aparte kamer of geïntegreerd in je woonkamer? Creëer met bureaukasten op maat een praktische werkplek en geef mappen, computers of paperassen een vaste plek. Heb je een bureau onder een schuin dak? Ook dat is geen probleem, met een kast met schuine wand ga je voor maximaal ruimtegebruik.

Opbergkast op maat voor de zolder

Zolderkast op maat

Wil je de zolder inrichten als extra logeer- of speelkamer? Laat de schuine wanden geen spelbreker zijn, met een zolderkast op maat vul je elke centimeter optimaal in en maak je van je zolder een volwaardige kamer. Benieuwd? Configureer de perfecte inbouwkast met schuine wand heel eenvoudig in onze ontwerptool.

Afwerking van jouw opbergkast

Niet alleen de kwaliteit en het ontwerp, maar ook de details maken je maatkast hélemaal af. Denk maar aan onze ruime keuze aan handgrepen: ga je voor strakke designknopjes? Of liever een moderne zwarte greep? Met diverse ontwerpen, formaten en afwerkingen creëer je een opbergkast die al je wensen afvinkt.

Ontwerp je opbergkast op maat online in de ontwerptool

Ontwerp je opbergkast nu online

Bye bye chaos, hallo praktische opbergkast op maat! Ontwerp je ideale opbergmeubel online en ontdek hoe makkelijk het is om een kast samen te stellen die perfect past bij jouw stijl.

Opmeetservice voor de afmetingen voor je opbergkast

Onze opmeetexpert komt naar je toe

Écht zeker zijn van de afmetingen voor je opbergkast? Doe een beroep op onze opmeetservice. De expert komt ter plaatse opmeten en adviseert je over kleuren en indeling. Na zijn bezoek krijg je een kant-en-klaar ontwerp in je mailbox. Handig, toch?

Witte opbergkast op maat met roze binnenzijde

Garantie en onderhoud opbergkasten

Bij Maatkasten Online reken je op twee jaar garantie op jouw maatkast en worden gebreken of defecten binnen die tijd gratis hersteld of vervangen. Om je opbergkast op maat in topconditie te houden, raden we een zachte glasreiniger en allesreiniger aan. Gebruik ze in combinatie met een spons of microvezeldoek en wrijf je kast zachtjes in. Meer praktische tips? Bekijk onze veelgestelde vragen of contacteer ons.