Terug naar overzicht

Opbergkast

Een opbergkast op maat brengt visueel rust in je interieur. Je wasmachine wegwerken of je boekencollectie uitstallen? Hier stel je dat praktische opbergmeubel in een handomdraai samen.

Opbergkast op maat nu ontwerpen
Witte, ingebouwde opbergkast op maat van maatkastenonline
Zwarte maatkast voor de badkamer in Elegant Black, van maatkastenonline

Jouw ideale opbergmeubel

De prijs voor veelzijdigheid gaat ongetwijfeld naar een opbergkast op maat. Open platenkasten, een boekenkast voor in je bureau, een handig opbergmeubel in de badkamer of berging, … de mogelijkheden zijn legio!

Bergkasten zijn voorzien van minimalistische rijboringen waardoor je legplanken vlot verstelt. Voor zware literatuur hebben we bovendien extra dikke legplanken van 28 mm. Een mix van open/gesloten of hoge/lage bergkasten? In de configurator ben jij aan zet!

Zwarte bureaukast op maat en de kleur Elegant Black

Opbergkasten op maat

Een opbergkast voelt zich overal in huis … thuis! Niet alleen de kwaliteit en het ontwerp, maar ook de details maken je maatkast hélemaal af. Denk maar aan onze ruime keuze aan handgrepen: ga je voor strakke designknopjes? Of liever een moderne zwarte greep? Je Pinterest-proof bureau of voorraadkamer is loading …

De opmeetexpert van de opmeetservice meet de ruimte onder de trap voor een trapkast op maat

Onze opmeetexpert komt naar je toe

Écht zeker zijn van de afmetingen voor je opbergkast? Doe een beroep op onze opmeetservice. De expert komt ter plaatse opmeten en adviseert je over kleuren en indeling. Na zijn bezoek krijg je een kant-en-klaar ontwerp in je mailbox. What’s not to like?