Verlanglijstje

Er staat nog geen droomkast in jouw verlanglijstje…

Maak nog een kast

Winkelmandje

Stuur je maatkast door

Wijzig naam van je maatkast

Wijzig de opmerking van je maatkast

Tot

nog !

FAQ

Ons product

Zijn er paslatten voorzien?

Om de kasten mooi af te werken worden paslatten voorzien. Deze worden bevestigd tijdens de laatste stap van de montage. Links en rechts worden paslatten voorzien van +/-5cm. Bovenaan een opstopplafond van +/- 3cm en voor de sokkel wordt een plint geplaatst voor de afwerking te garanderen. Onze klanten mogen opmeten van muur tot muur en van vloer tot plafond. Maatkasten Online zal de nodige afmetingen hier van aftrekken.

Zijn de legplanken in hoogte verstelbaar?

Alle zijwanden van de kasten zijn voorzien van rijboringen. Hierdoor kunnen de legplanken en de vaste kledijbar van hoogte worden versteld. De hoogte van de kledijlift is niet zelf te bepalen.

Hoe hoog staat de sokkel?

De sokkel wordt op 8 cm hoogte geplaatst. Zo houden we rekening met de plinten tegen de muren. Indien de plinten toch hoger komen, gelieve dit in 'opmerking' te plaatsen. Wij voorzien dan hogere pootjes.

Wat is de dikte van de legplanken?

Alle legplanken zijn 18 mm dik. De solide rug is 8 mm dik.

Welk materiaal wordt gebruikt?

Binnenafwerking wordt altijd voorzien in melamine. Voor de buitenafwerking zijn er twee opties: MDF of melamine. MDF moet nadien nog geschilderd worden maar heeft reeds een witte lakdraagfolie. MDF kan geselecteerd worden bij het kiezen van de van het buitenkleur. (Naast het kleur zwart)

Levert Maatkasten Online ook standaard kasten?

Al onze kasten zijn op maat gemaakt naar de wensen van onze klanten. Door eenvoudig alle maten in te geven kom je aan een gemakkelijke monteerbare maatkast.

Kan ik mijn kast retourneren

Dit is niet mogelijk doordat al onze kasten op maat worden gemaakt. Indien de klant een probleem heeft met de installatie of het materiaal kunnen zij altijd onze aftersales contacteren. aftersales@maatkastenonline.be

Ik zou graag een hoekkast op maat laten maken, is dit mogelijk?

Dit is mogelijk! Ga aan de slag in onze 3D tool.

Ik wil iets ontwerpen dat niet mogelijk is in jullie configurator.

Neem contact met ons op via info@maatkastenonline.be en dan kunnen we samen de mogelijkheden bespreken.

Komen jullie mijn kast opmeten?

Ja hoor! We hebben een opmeetservice. Je kan jouw aanvraag voor opmeting indienen via onze website. Onze expert zal jullie dan contacteren om een afspraak te maken. De opmeting kan altijd vrij snel gebeuren. Tijdens het bezoek van de opmeet-expert wordt de ruimte tot in de puntjes opgemeten. Hij heeft ook alle kleurstalen en handgrepen bij zich en je krijgt ook advies over de indeling van jouw kast en de beste oplossing op maat.

Hoe bepalen jullie de prijs van mijn maatkast?

Onze configurator bekijkt al de mogelijkheden die jij hebt gekozen. Dit kan allemaal afhangen van de grootte/breedte van de kast en de indeling. Voor meer vragen kan je altijd terecht op ons e-mailadres info@maatkastenonline.be.

Kan ik mijn eigen handvaten gebruiken?

Dit kan zeker en vast. Maatkasten Online heeft een ruim assortiment aan grepen om uit te kiezen maar, kies je liever je eigen grepen dan is dit uiteraard geen probleem! Vermeld dit bij jou bestelling zodat we kunnen zorgen dat er geen voorgeboorde handgreep gaatjes aanwezig zijn in de deuren. Voor verdere informatie kan je ons een e-mailtje sturen via info@maatkastenonline.be.

Welke materialen biedt Maatkasten Online aan?

Maatkasten Online heeft twee soorten materialen: Melamine of MDF. Wil je zelf je deuren schilderen? Dan kies je best voor MDF met lakdraagfolie.

Kan ik mijn kast mee verhuizen?

Ingebouwde kasten kan je niet mee verhuizen. Als je toch van plan bent om later te verhuizen is het best om een vrijstaande kast aan te schaffen met twee afgewerkte zijkanten bij Maatkasten Online. Zo heb je hem snel mee!

Zijn spiegeldeuren een optie?

Nee, dit is niet beschikbaar bij Maatkasten Online. Je kan altijd gerust zelf een spiegel voorzien. Vraag gerust even aan onze productie om een extra verstevigend scharnier te voorzien voor deze draaideur. Dit kan je achteraan de bestelling in het vakje opmerkingen neerschrijven.

Uit welke kleuren kan ik kiezen?

Je kan gratis 3 kleurstalen aanvragen bovenaan de website. Daar kan je ons ruim assortiment aan kleuren bekijken.

Zijn er accessoires mogelijk voor mijn kast?

Maatkasten Online staat achter de 100% duurzaam maatwerk van onze kasten. Dit betekent dat wij een klein maar zeer kwaliteitsvol assortiment accessoires aanbieden zoals: lades, kledijliften en legplanken.

Bied Maatkasten Online draaideuren en schuifdeuren aan?

Alleen draaideuren. Schuifdeuren hebben een moeilijke installatie en hebben het risico om na verloop van tijd krom te trekken.

Zijn alle kasten volledig op maat?

Ja! Al onze kasten worden op maat gemaakt naar wensen van de klant. Maatkasten Online werkt niet met standaard afmetingen.

De bestelling

Hoe moet ik opmeten?

Je kan zowat alle meetinstrumenten gebruiken. Een eenvoudige manier om correct te meten is door gebruik te maken van een afstandsmeter met laser. Om aan de slag te kunnen gaan in onze 3D tool heb je de diepte, hoogte en breedte nodig van jouw beschikbare ruimte. Meet elke dimensie op 3 verschillende punten en gebruik de kleinst gemeten waarde in cm. Zo zullen de onderdelen altijd passen in de opgemeten ruimte. Meet altijd van muur tot muur en van vloer tot plafond. Ons systeem berekent zelf de nodige speling. Tip: Let bij het meten op voor eventuele obstakels. (bv. vensterbanken, verlichtingsarmaturen, radiatoren,…) Deze kan je steeds vermelden bij de bestelling in het invulveld commentaar zodat we samen de beste oplossing kunnen vinden. Voordat we van start gaan ontvang je van ons een e-mail ter bevestiging. Zo ben je altijd zeker dat je bestelling in orde is.

Is er een showroom?

Wij hebben geen toonzaal maar brengen liever de showroom tot bij jullie thuis door gratis kleurstalen te verzenden. Je kan ook via de website een opmeetexpert laten langskomen. Hij komt bij jullie langs om alles op te meten, heeft alle kleurstalen en grepen bij zich en helpt jullie verder met extra advies. Het aanvraagformulier kan je terugvinden op de website onder 'opmeetservice'.

Zijn er meerder betaalopties?

Ja, die zijn er! Wij accepteren de volgende betaalmethodes: Bancontact, Ideal en QR code, Belfius, Paypal, Sepa (overschrijving), KBC en creditkaart. Buiten de basis betaalmethodes kan je ook betalen via overschrijving.

Welke betaalmethodes zijn er?

Wij accepteren de volgende betaalmethodes: Bancontact, Ideal en QR code, Belfius, Paypal, Sepa (overschrijving), KBC en creditkaart.

Kan ik achteraf betalen bij de levering?

Nee, dit is niet mogelijk.

Heb ik garantie op onze kast?

Wij bieden 10 jaar garantie aan op jouw kasten! Bovendien hanteren wij wat betreft het leveren van goederen de wettelijke minimum garantietermijn van twee jaar indien het goed niet conform is aan de geplaatste bestelling. Dit betekent dat bij gebreken of defecte n aan het goed tot 2 jaar na de levering dit goed kosteloos wordt hersteld, op vervangen.

Hoe vraag ik een offerte aan?

Een offerte kan je altijd aanvragen via ons e-mailadres info@maatkastenonilne.be. Stuur de gewenste afmetingen en indelingen van je droomkast samen met een schets.

De levering

Wat is de leverperiode?

Wij leveren de kasten binnen een korte periode. De snelste leverdatum kan je terugvinden in onze online tool, onderaan.

Mijn kast is beschadigd, wat nu?

Geen probleem, neem contact met ons op, dan kunnen wij samen voor een oplossing kijken. Maatkasten Online doet er alles aan om onze klanten een goede after service te geven! Aftersales@maatkastenonline.be

Leveren jullie buiten België?

Jazeker, wij leveren over de volledige Benelux.

Ik woon op een appartement, is dit een probleem?

Maatkasten Online levert op gelijkvloers. Als de klant een verhuislift heeft ingehuurd kunnen wij dit wel afspreken om op dat ogenblik van de verhuislift te leveren. Gelieve dit ook op voorhand te vermelden door ons te contacteren.

Ik zou graag zelf mijn levering dag/uur kiezen. Is dit mogelijk?

Je kan de leverdag zelf bepalen na het ontwerpen van je in de configurator. Tot 6 maanden later van de bestelling kan je de datum zelf bepalen. Indien er verdere vragen zijn kan je ons altijd contacteren op info@maatkastenonline.be. In geval het afleveren van de bestelde goederen langer duurt dan één uur ten gevolge van vertragingen die te wijten zijn aan de klant, zal er €10 per begonnen kwartier aangerekend worden.

De installatie

Heeft Maatkasten Online een plaatsingsdienst?

Nee, maar dankzij ons 'plug-and-play' systeem is een eenvoudige montage gegarandeerd. Daarbij krijg je bij jou kast een montagehandleiding zodat je alles netjes kunt volgen via de instructies! Het enige wat je nodig hebt, is een schroevendraaier, waterpas en boormachine. Heb je toch een probleem bij de plaatsing? Contacteer ons via het e-mailadres info@maatkastenonline.be en wij helpen jou graag verder!

Hoe moet ik mijn kast plaatsen?

Je eigen kast plaatsen is heel simpel door onze eenvoudige montagehandleiding te volgen die je toegestuurd krijgt in mail. De montagehandleidingen kan je terugvinden in de footer van onze website. Als er toch problemen zijn kan je ons altijd contacteren via ons e-mailadres info@maatkastenonline.be

Log in

Bestaande klanten

Nieuw bij Maatkasten Online?

Maak in 1 minuut jouw account aan.

Maak een nieuw account aan


Ga terug