Terug naar overzicht

Zitbank

Dankzij een zitbank met opbergruimte sla je twee vliegen in één klap. Je hebt er een gezellig zithoekje bij én je kunt speelgoed, schoenen, boeken, … vlot opbergen.

Zitbank op maat nu ontwerpen
Witte zitbank op maat van maatkasten online
Zitbank op maat gezien in het programma HuisGemaakt bij VTM

De perfecte zitbank ontwerp je zelf

In de handige configurator ontwerp je de opbergbank vlot zelf. Zo win je tijd en budget! Perfect om je halbank aan te kleden met toffe kussens en accessoires. Mix dus gerust indelingen, kleuren en structuren voor een kwalitatieve zitbank met opbergruimte op maat van jouw leven!

Zitbank met kussen op maat in de inkomhal

Zitbank met opbergruimte als ultieme 2-in-1

Van een halbank met opbergruimte tot een opbergbank voor de kinderkamer, met dit slimme meubel win je aan plaats én sfeer! Je kunt kiezen voor enkele of dubbele modules, met of zonder kastdeuren, handige lades en meer. Bovendien matcht de zitbank met opbergruimte altijd met je interieur dankzij onze 23 kleurtinten.

Gratis kleurstalen, waaronder Dusty Coral, van Maatkasten Online

Nuttige tips voor jouw zitbank op maat

De mogelijke ontwerpvariaties met de online tool zijn uitgebreid! Om je op weg te helpen, hebben we enkele handige tips verzameld, zodat jij moeiteloos een comfortabele zitbank kunt creëren.

Ontwerp je zitbank op maat online in de ontwerptool

Wil je ook een zitbank op maat?

Ga meteen aan de slag in de online ontwerptool en stel je ideale zitbank samen volgens jouw favoriete stijl en kleur. In 1-2-3, je kan het resultaat én de prijs meteen zien.

Verschillende gratis kleurstalen van maatkasten online
Nieuwe collectie

Gratis kleurstalen voor jouw zitbank

Om de juiste kleur te kunnen kiezen voor jouw zitbank, zie je de kleuren best in de ruimte. Vraag onze gratis kleurstalen aan en mix & match volgens jouw persoonlijke stijl!