Terug naar overzicht

Dressoir en commode

Veel opbergen of je mooiste spullen uitstallen? Een dressoir combineert het beste in één meubel! Groot of klein, en van kinderkamer tot living…, hier ontwerp je de perfecte ladekast.

Dressoir nu ontwerpen
Zwevende commode op maat in de kleuren seashell en essential oak naturel, in de woonkamer van Maatkasten Online
Zwevende commode op maat in de kleur Elegant Black van maatkastenonline

Mix & match jouw dressoir

Ingebouwd of vrijstaand? Zwevend of op de grond? Open of gesloten elementen? Met een dressoir op maat heb je duizend-en-één mogelijkheden. Aan jou de keuze voor de ultieme combinatie.

Een commode op zich is praktisch, maar zo’n ladekast laat zich ook vlot combineren met hoge dressingkasten of vestiairekasten. Of laat je de buffetkast liever matchen met je livingkast? Zelfs in de kinderkamer is een commode kast een must-have. De eerste jaren leg je er makkelijk het verzorgkussen op, later de favoriete boeken en spelletjes!

Eiken zwevende commode op maat voor de woonkamer in de kleur Essential Oak Naturel, van maatkastenonline

Dressoir of ladekast in je eigen stijl

Ga je voor een tijdloze houtstructuur of toch liever een trendy kleurtint? Ook handgrepen zijn doorsslaggevend voor de stijl van je kast. Superhip met push to open? Of tijdloos chic met een minimalistische greep? Je beslist zelf over ieder element! Zo maak je je kast nog persoonlijker.

Een hand met drie kleurstalen voor een maatkast, van maatkasten online
nieuwe collectie

Gratis kleurstalen

Om de juiste kleur te kunnen kiezen voor jouw commode, zie je de kleuren best in de ruimte. Vraag onze gratis kleurstalen aan en mix & match volgens jouw smaak!