Review policy

 • Publicatie van reviews

  Reviews en beoordelingen die via onze website of via derden worden verzameld, worden niet automatisch gepubliceerd op deze website. De reviews die momenteel op deze site staan, zijn authentieke ervaringen gedeeld door echte klanten via Google reviews en onze website. We hebben zorgvuldig een selectie gemaakt van de meest hartverwarmende beoordelingen van tevreden klanten, zonder specifieke rangschikking. Deze reviews zijn ongewijzigd overgenomen, waarbij een quote is uitgelicht om een titel te vormen. Elke dag streven we er toegewijd naar om elke klant blij te maken, en positieve reviews delen we regelmatig met het hele team om ons te motiveren om het beste te blijven geven. Klanttevredenheid is onze belangrijkste drijfveer, en dat willen we graag benadrukken.

 • Verzamelen van reviews

  Consumenten hebben de vrijheid om op eigen initiatief de producten van Maatkasten Online te beoordelen via deze website of via derden, zoals Google Reviews. Wij maken geen gebruik van een derde partij om onze klanten te benaderen en hen te vragen een review te schrijven.
  Als onderdeel van creatieve en gesponsorde samenwerkingen kunnen wij vragen om de ervaring te delen via derden, zoals Google Reviews. Om volledige transparantie te waarborgen, voegen we het label 'gesponsorde samenwerking' toe aan de beoordeling. Het staat de creator vrij om de beoordeling op hun eigen manier in te vullen, zonder enige verplichting. Eerlijkheid en oprechte ervaringen zijn van essentieel belang, en we verwelkomen alle feedback binnen deze context.

 • Tevredenheidsscore

  Wij zijn trots op onze prachtige klantentevredenheidsscore en bijhorende sterren, die rechtstreeks overgenomen werden van Google reviews. Je kunt erop vertrouwen dat deze gepubliceerde score betrouwbaar en authentiek is. De feedback van onze klanten is van onschatbare waarde, en we hechten veel belang aan hun ervaringen.
  Bovendien is Maatkasten Online gecertificeerd door SafeShops.be, en je kunt onze tevredenheidsscore ook raadplegen op hun platform.

 • Vereisten voor reviews via deze website

  Elke klant heeft de mogelijkheid om een review te schrijven en in te dienen via het formulier op onze reviews pagina. Om een review te kunnen plaatsen, moet de klant ingelogd zijn en een bestelling van een maatkast hebben geplaatst, waardoor we de authenticiteit kunnen waarborgen. Het is belangrijk te vermelden dat Maatkasten Online momenteel geen commerciële voordelen of beloningen aanbiedt aan klanten voor het schrijven van reviews via onze website.

  Bij het schrijven van een review verwachten we dat deze relevant is voor het specifieke product of de service. We waarderen zowel positieve als negatieve ervaringen, zolang ze oprecht zijn. Beledigende, haatdragende, racistische, commerciële of niet-relevante (bv. spam) reviews zijn echter niet toegestaan, evenals valse reviews. Onze focus ligt op eerlijke feedback.

  Het is belangrijk op te merken dat reviews en beoordelingen die via onze website worden ingediend, niet automatisch worden gepubliceerd. Ze worden waardevol gebruikt als feedback om onze service en dienstverlening te verbeteren, zodat we onze klanten een optimale ervaring kunnen bieden.

 • Melden van valse reviews

  Als je een review op deze website tegenkomt waarvan je vermoedt dat het niet om een echte review gaat, kan je deze rapporteren. Daarvoor neem je contact op met onze klantenservice, en vermeld je om welke review het gaat. Maatkasten Online zal daarop de echtheid van de review valideren. Blijkt de review effectief valst te zijn, dan zullen wij deze verwijderen.