Terug naar overzicht

Techniekenkast

Bye-bye, zichtbare leidingen en elektriciteitskast. Met een techniekenkast op maat tover je ze weg in stijl, terwijl je nog steeds handig bij je technische installaties kunt. Dit solide frame met stijlvolle kastdeuren is perfect te integreren in een complete kastenwand.

Techniekenkast op maat nu ontwerpen
Techniekenkast op maat. Verbergen van meterkast en leidingen.
Omkasten van electriciteitskast met een ombouwkast of techniekenkast op maat

Techniekenkast op maat

De techniekenkast, dé ideale omkasting om onaantrekkelijke technische installaties te verbergen achter stijlvolle kastdeuren. Of het nu gaat om een elektriciteitskast, hinderlijke verwarmingsbuizen of rommelige leidingen en kabels, de techniekenkast zorgt voor een opgeruimd en strak interieur. Bij Maatkastenonline.be geven we je de vrijheid om jouw techniekenkast volledig op maat te ontwerpen. Met behulp van de handige 3D-configurator kun je de afmetingen, kleuren en handgrepen naar wens aanpassen. Zo creëer je een perfecte omkasting die naadloos aansluit bij jouw stijl en interieur.

Ontwerp je techniekenkast op maat online met de 3d configurator van Maatkasten Online

Stijlvolle kastombouw met de techniekenkast

De techniekenkast, ook wel bekend als kastombouw of ombouwkast, biedt een flexibele oplossing voor elke situatie. Je kunt de techniekenkast-module vinden in de configurator voor opbergkasten of dressingkasten. Of je nu gaat voor een kader met enkele deur in een hippe kleur of een dubbele deur met een klassieke houtstructuur, de keuze is aan jou! Elke millimeter wordt op maat gemaakt, zodat jouw droomkast perfect in jouw ruimte past. Bovendien kan de techniekenkast perfect worden geïntegreerd in een volledige kastenwand, zodat het naadloos in je interieurplan past. Neem vandaag nog een kijkje in onze 3D-configurator en ontdek hoe je jouw eigen omkasting kunt samenstellen op maat.

Ben je nog niet zeker hoe jouw ideale techniekenkast eruit moet zien?
Vraag extra advies aan huis.

De opmeetexpert meet de ruimte op voor een maatkast

De opmeetexpert komt naar je toe

Écht zeker zijn van de afmetingen voor je techniekenkast? Doe een beroep op onze opmeetservice. De expert komt ter plaatse opmeten en adviseert je over kleuren en indeling. Na zijn bezoek krijg je een kant-en-klaar ontwerp.