Terug naar overzicht

WIN 300 euro shoptegoed met de Instagram Giveaway actie!

Hiep hiep hoeraaaaaaa! 🥳

Deze wedstrijd is afgelopen, dus je kunt niet meer meedoen. De 8 gelukkige winnaars zijn bekend. Volg ons op instagram en blijf op de hoogte van alle acties en wedstrijden!

Bekijk Maatkasten Online op Instagram  

Maatkasten Online blaast 8 kaarsjes uit! En daarom geven wij in samenwerking met interieurblogger en copywriter Ruth Van Soom 8 x 300 euro shoptegoed weg! Want 8 jaar = 8 winnaars 🙌 💙  

Wil je 1 van de 8 gelukkigen worden? Doe snel mee met de giveaway op Instagram


Zo neem je deel:

1. Ga naar instagram en volg @maatkastenonline.be en @Ruthvansoom
2. Tag onder de instagram giveaway post van Ruth minstens 2 interior lovers
3. Like & deel het bericht in je stories op Instagram (Vergeet zeker niet Maatkasten Online te taggen!)


Op 3 mei maken wij de 8 gelukkige winnaars bekend! 🥳 

 
Veel succes iedereen! 🤗

Het DIY project van Ruth

Voor haar nieuwe appartement was Ruth op zoek naar een geschikte commode dat heel wat opbergruimte bood. Omdat ze graag een eigen touch aan de kast wou geven, koos ze voor maatwerk en kwam zo uit bij Maatkasten Online. 

Ze ging voor een kast met een buitenafwerking in MDF. MDF is namelijk eenvoudig overschilderbaar en zo kon deze voorzien worden van een laag kalkverf. De kast kreeg zo een mooie minimalistische off-white look. 


Benieuwd naar het project van Ruth? Neem zeker een kijkje op haar instagram! 

1. Maatkasten Online (OIC bv) geeft 8 keer een shoptegoed cheque weg ter waarde van telkens 300 euro (incl. btw), enkel te besteden op de webshop maatkastenonline.be.
2. Indien het bedrag van de bestelling de waarde van 300 euro (incl. btw) overschrijdt, zal deze in mindering worden gebracht.
3.⁠ ⁠Deelname aan de actie is gratis en staat open voor personen die woonachtig zijn in Nederland en België, en die de leeftijd van 18 jaar of ouder hebben bereikt. Door deel te nemen aan de Winactie, stemt de deelnemer in met deze voorwaarden.
4.⁠ ⁠De actie kan niet worden ingewisseld voor contant geld of een andere prijs.
5.⁠ ⁠Het shoptegoed dient in een keer besteed te worden voor 31 december 2024 en is cumuleerbaar met andere acties of korting.
6.⁠ ⁠Maatkasten Online behoudt zich het recht voor om de Winactie op elk moment en om welke reden dan ook te annuleren, op te schorten of te wijzigen zonder voorafgaande kennisgeving.
7. De actie eindigt om 2 mei middernacht en de winnaars worden op 3 mei bekend gemaakt.