Terug naar overzicht

Binnenkijken: In deze woning hebben alle maatkasten een verrassende binnenzijde.

Maatkast onder een schuin dak met witte buitenzijde en houten binnenzijde

Wit en gebroken wit (Seashell) zijn nog steeds de absolute favorieten als het gaat om kleurkeuzes voor kasten. Met hun neutrale uitstraling vormen ze een naadloze aanvulling op de muren, zonder te veel op te vallen. Maar wie zegt dat de binnenkant van een kast altijd strak moet zijn? In deze woning hebben ze gekozen voor speelse en verrassende binnenkleuren. Laat je inspireren!

Maatkast met buitenzijde in seashell en green shadow aan de binnenzijde

Dressing in de gastenkamer. Buitenkleur: Seashell, binnenkleur: Green Shadow

Maatkast met buitenzijde in seashell en green shadow aan de binnenzijde
Maatkast met buitenzijde in seashell en green shadow aan de binnenzijde

De gastenkamer: Green Shadow

Welkom in de gastenkamer, waar heel wat praktische opbergruimte is voorzien. Laat je verrassen door de stijlvolle binnenzijde in Green Shadow. Hier werd echt 'alles uit de kast gehaald' om de gasten in stijl te verwelkomen.

Ben je fan van deze kleurencombinatie? Vraag zeker je gratis kleurstaaltjes aan en bekijk de kleuren bij je thuis.

Kast onder een schuin dak in seashell met een houtstructuur aan de binnenzijde

Masterbedroom. Buitenkleur: Seashell, binnenzijde: houtstructuur Essential oak Naturel

Kast met een schuine zijde in gebroken wit
Kast met een schuine zijde in gebroken wit en een houtstrucuur aan de binnenzijde

Masterbedroom: Essential Oak Naturel

In de masterbedroom werden aan beide zijden van de kamer maatkasten geplaatst. Ondanks de schuine dakconstructie is er geen compromis gesloten wat betreft de beschikbare kastruimte. Deze kasten zijn nauwkeurig op maat gemaakt om elke millimeter optimaal te benutten. Aan de buitenkant is opnieuw gekozen voor een de egaal gekleurde Seashell afwerking, die een rustige en tijdloze uitstraling geeft aan de kamer. Aan de binnenzijde zorgt de warme houtstructuur van Essential Oak Naturel voor een aangename verrassing. Of je nu kiest voor een effen kleur of een houtafwerking aan de binnenkant, de toevoeging van kleur mist nooit zijn impact en geeft een leuke twist aan de kasten.

Maatkast in Seashell met een essential oak binnenzijde

Buitenzijde: Seashell, binnenzijde: Essential Oak Naturel

Maatkast in Seashell met een essential oak binnenzijde

De kinderkamer: Dusty Coral

De dressingkast in de kinderkamer kreeg een vrolijke touch of pink. Dat dit een meisjeskamer is, daar valt niet aan te twijfelen dankzij de vrolijke Dusty Coral toets. Door de nauw aansluitende kastdeuren, zal de buitenkant van de kast nooit de kleurrijke geheimen van de binnenzijde prijs geven.

Geef jouw kast ook een persoonlijke touch en maak je maatkast nog unieker door te kiezen voor een kleurrijke binnenzijde. Kies je eerder voor een neutraal kleur of mag het wat opvallender? Jij bent de ontwerper! Laat je fantasie de vrije loop en ontwerp jouw maatkast in de configurator

Ingebouwde kledingkast op maat onder een schuin dak met een kleurrijke binnenzijde

Dressing in de kinderkamer. Buitenzijde: Seashell, binnenzijde: Dusty Coral

Maatkast met een schuine zijkant en roze binnenkant

Schuin, schuiner schuinst

Door een maatkast te voorzien onder een schuine zijde win je heel wat plaats. Of er nu een schuine zijde aan de linkerzijde, de rechterzijde, beide zijdes of achteraan moet voorzien worden, je ontwerpt het zelf eenvoudig in de handige 3D tool. En dit volledig tot op de millimeter op maat!

Dressingkast op maat onder een schuin dak met een roze binnenzijde

Mix and Match

Wil je het nog avontuurlijker maken? Geen probleem! Je kunt zelfs verschillende kleuren combineren. Wist je dat je elke module apart van kleur kunt veranderen? In stap 4 in de ontwerptool op deze website kun je op het kleurenwiel onder de kastmodule klikken en de kleur van elke module individueel aanpassen. We zijn ontzettend nieuwsgierig naar jouw creatie! Laat maar komen!

Kleurenstalen gratis aan te vragen via Maatkasten Online

Gratis kleurstalen

Kan je niet wachten om te testen welke kleurencombinaties het goed doen in jouw woning? Vraag dan nu je gratis kleurenstaaltjes aan! 

Laat je je liever bijstaan door een interieur expert? Vraag een opmeetservice aan en krijg persoonlijk advies op maat aan huis.