Terug naar overzicht

Binnenkijken in een sfeervolle woning gevuld met kasten op maat

Kijk binnen in deze prachtige woning waar in elke ruimte een maatkast van Maatkasten Online terug te vinden is. En geef toe, een huis vol maatkasten, dat is toch de droom van iedereen? 

Maatkasten in een babykamer onder een schuin dak

Maatkasten onder een schuin dak / Buitenkleur: Industrial Green, Binnenkleur: Front White / Handgrepen: Push to open / Ontwerp gerealiseerd met de opmeetservice

Waarom Maatkasten Online?

De jonge eigenaars van deze prachtige woning hadden al positieve ervaringen met Maatkasten Online. Aangezien de maatkasten in hun vorige woning zo goed waren bevallen, kozen ze opnieuw voor Maatkasten Online bij het inrichten van hun nieuwe huis. Om hun ideeën concreet vorm te geven, maakten ze gebruik van de opmeetservice. Vooral in een huis met veel schuine zijden is het aan te raden een expert bij je thuis te hebben om advies te geven en de ruimtes nauwkeurig op te meten.

Samen met de opmeter werd besproken hoe de maatkasten het best konden worden ingedeeld om elke ruimte optimaal te benutten. Ook de kleuren werden uitgebreid besproken aan de hand van kleurstalen, en het resultaat is een prachtig kleurenpalet!

Vestiairekast op maat ingewerkt onder een trap

Trapkast op maat / Kleur: Front White / Handgrepen: Push to open

De vestiaire met handige opbergruimte onder de trap

Bij het binnenkomen in de woning, ontdek je meteen de eerste maatkast. Onder de trap werd een vestiaire kast voorzien waar opbergruimte is voor jassen en schoenen. Zo wordt er slim gebruik gemaakt van de beschikbare ruimte in een relatief smalle gang en is alles netjes opgeruimd. 

Sfeervolle slaapkamer met roze dressing op maat

In deze slaapkamer is het heerlijk wakker worden. De eerste zonnestralen op zondagochtend verlichten namelijk deze prachtige dressingkast in de kleur 'Dusty Coral' en geven de hele kamer een roze gloed.

Bewonder hier nog meer projecten in Dusty Coral en laat je inspireren!

Half vrijstaande dressingkast op maat in het oud roze (Dusty Coral)

Dressingkast op maat / Kleur: Dusty Coral / Hogere paslat bovenaan (Kasthoogte 285 cm), bredere paslat links voor het inwerken van stopcontacten.

Deze ruimte straalt ruimtelijkheid uit door het hoge plafond. De dressing loopt dan ook over een hoogte van 285 cm volledig door van vloer tot plafond. Hierdoor wordt de volledige hoogte benut als praktische opbergruimte, zonder last van vervelend stof bovenop de maatkast. Los daarvan oogt een maatkast van vloer tot plafond gewoonweg heel stijlvol.

Ultra kwalitatieve blum scharnieren in een dresingkast op maat
Kleerkast op maat gemaakt in Dusty Coral van Maatkasten Online
Prachtige slaapkamer met een maatkast in Dusty Coral voor een touch of pink
Een stopcontact ingewerkt in een opvul lat van een maatkast

Stopcontacten inbouwen in de kast

Heb je stopcontacten op de plek waar je maatkast komt? Dan kun je ze inbouwen in de paslat. Bij deze kast werd een extra brede paslat geplaatst tussen de muur en de kast. De stopcontacten zijn handig verwerkt in deze lat. In de configurator heb je zelf de vrijheid om de breedte van je paslatten aan te passen.


En wat met de muurplinten?
Heb je al plinten aan de muur waar je maatkast komt? Geen zorgen, de kast komt meestal boven de bestaande plinten uit. De maatkast staat op een zeer stevige sokkel met een standaardhoogte van 8 cm. Meestal hoef je je bestaande plinten niet te verwijderen. Het is voldoende om een uitsparing te maken in de kastplint, zodat deze mooi aansluit.

Een kledijlift dat dient als uitneembare kledijbar om de hoge kast op maat optimaal te benutten

Kledinglift

Om de volledige hoogte van 285 cm te benutten, is hier slim gekozen voor een kledinglift. Als je een hoge kast hebt, is een kledinglift (of garderobelift) een aanrader. Met de kledinglift hangt de kleding hoog in de kast, en met de trekstang aan de lift haal je de kleding gemakkelijk naar je toe. Je kunt kiezen voor een inox of zwarte variant.

 

Sfeervolle woonkamer

In de woonkamer heerst een warme en huiselijke sfeer. Het tv-meubel, uitgevoerd in een neutraal witte kleur (Front White), laat de talrijke planten en decoratieve elementen extra mooi uitkomen. Hier is gekozen voor een vrijstaand meubel met zowel open als gesloten delen. Dit biedt de mogelijkheid om spullen zoals plaids onzichtbaar op te bergen en tegelijkertijd gezellig boeken tentoon te stellen.

Tv kast op maat in het strak wit met open gedeeltes

TV-meubel op maat, vrijstaand / Kleur: Front White / Handgrepen: Push to open 

Als extraatje heeft de klant achteraan het meubel een ingebouwde LED-strip toegevoegd. Bovendien is er ook sfeervolle verlichting voorzien in een open gedeelte van het meubel. Een leuk idee dat de gezelligheid in de woonkamer nog verder benadrukt!

Wist je dat?
Wist je dat je de tv-meubels van Maatkasten Online ook kunt gebruiken als zitbank? Ze zijn ultrasterk en robuust genoeg om op te zitten.

Een tijdloze kinderkamer in Industrial Green

Onder het schuine dak, helemaal bovenaan de woning, bevindt zich deze schattige kinderkamer. In samenspraak met de opmeetexpert werd gekozen om een kast met een schuine rug te combineren met een kledijkast met een schuine zijde. Zo beschik je over voldoende opbergruimte voor zowel speelgoed als kleding.

Maatkasten onder een schuin dak in een kinderkamer

Maatkasten onder een schuin dak / Buitenkleur: Industrial Green, Binnenkleur: Front White / Handgrepen: Push to open / Ontwerp gerealiseerd met de opmeetservice

Dankzij de handige rijboringen in de zijwanden van de kast, kun je de indeling van de kast eenvoudig aanpassen. Legplanken of een kledingstang kun je dus in hoogte verplaatsen. Zo groeit de kast mee met je kleintje. Bovendien kan de kast dankzij de hoogstaande kwaliteit heel wat wilde kinderavonturen aan.

Ingebouwde maatkast met een schuine wand links in Industrial Green
Maatkast uitgewerkt onder een schuin dak voor optimale plaatsbesparing
Maatkast met schuine rug in zolderkamer van Maatkasten Online

Het tijdloze Industrial Green situeert zich ergens tussen zachtgroen en lichtgrijs. Dankzij zijn veelzijdigheid voelt deze kleur zich thuis in elke ruimte, zoals in deze schattige babykamer.

Benieuwd waar deze fantastische kleur nog meer goed tot zijn recht komt? Ontdek ook deze projecten in Industrial Green.

Maatkast in babykamer voorzien van een rijboring
Gratis kleurstaal in Industrial Green van Maatkasten Online
Kleerkast op maat in een kinderkamer onder een schuin dak
Maatkast dat bestaat uit een combinatie van een hoge en een lage kast in een keuken.

Wandcombinatie op maat / Kleur: Diamond Black / Handgrepen: Push to open 

Koffiecorner op maat

In de keuken is gekozen voor een wandcombinatie met een hoge opbergkast en een lagere ladekast. Het lage gedeelte van de kast, werd ingericht als gezellige koffiecorner (en wine corner). De buitenkant is afgewerkt in Diamond Black, een effen zwarte kleur met een subtiele glans. Een greeploos Push to open systeem zorgt voor een strakke uitstraling.

Trots op ons huis met de mooie kasten!
de eigenaars
vestiaire op maat in een industriele woning

Fan van de kleuren in deze woning?

Bekijk dan ook zeker eens deze prachtige vestiairekast, met een buitenkant in Industrial Green en een verrassende binnenkant in Dusty Coral. Deze maatkast sluit perfect aan bij de industriële uitstraling van de woning.

Ontwerpen van een maatkast eenvoudig online via Maatkasten Online.be

Aan de slag!

Geïnspireerd door de kasten in deze woning? Ga zelf aan de slag en werk jouw kast-ideeën in de configurator.