Terug naar overzicht

Alles over de levering van jouw kast

De dagen aan het aftellen tot jouw nieuwe kleerkast op maat arriveert, of staan de meubels in de living al aan de kant om plaats te maken voor je nieuwe commode? Om de levering van jouw maatkast zo vlot mogelijk te doen verlopen, vertellen we je er hier alles over.

Snelle levertermijn

Wanneer je een maatkast bij ons bestelt, ontvang je die doorgaans al na 3 tot 10 weken. En dat is niet toevallig, want Maatkasten Online is de snelste maatwerkleverancier van België en Nederland, en daar zijn we fier op! We zijn trouwens ook trotse winnaar van de Logistic Champion Award, een prijs die uitgereikt wordt aan bedrijven met een uiterst betrouwbare en snelle levering.

Kies je leverdatum

Wanneer je bij ons bestelt, zie je aan het eind van je bestelling een kalender met de beschikbare leverdata. We leveren van maandag tot zaterdag tussen 9 en 19 uur. 

Een paar dagen voor de levering laten we weten rond hoe laat we je kast komen brengen, telefonisch of via mail. De dag zelf verwittigt de chauffeur je een half uur op voorhand wanneer hij aan de deur staat.

Levering op het gelijkvloers

Alle leveringen worden met de bestelwagen tot bij jou thuis op het gelijkvloers gebracht. Woon je op een appartement en heb je een verhuislift geboekt? Laat het ons minstens 3 weken op voorhand weten, dan stemmen we met plezier het tijdstip van de levering erop af.

We rekenen een uur voor de levering. Duurt de bezorging langer door vertraging buiten onze controle, bijvoorbeeld wanneer de lift niet op het afgesproken uur aanwezig is, dan rekenen we 10 euro per extra kwartier aan. Om de verzendkosten voor jou zo laag mogelijk te houden, sturen we maar één chauffeur op pad. Voorzie daarom genoeg helpende handen om alle onderdelen uit te laden.

Het pakket

Een bestelling bestaat uit verschillende panelen, waarmee je later je kast in elkaar zet. De panelen worden in ons atelier geplaatst op een houten transportbok. Deze bok wordt volledig gewikkeld in folie zodat het pakket stof- en schadevrij blijft. Bij je thuis worden alle panelen los en verpakkingsvrij uitgeladen. Waarom? Aangezien elk paneel een andere vorm en afmeting heeft, zouden we wel heel veel verpakkingsmateriaal moeten voorzien om elk paneel in te pakken. Die onnodige verpakking vermijden we liever: daardoor hoef jij geen bergen karton op straat te zetten achteraf, én bespaar je gemiddeld 150 euro aan verpakkingskosten. Win-win! Toch kan je met een gerust hart bestellen, want ons transport is zo ingericht dat elk paneel veilig en onbeschadigd bij jou arriveert.

Klaar om jouw kast in ontvangst te nemen?

Ziezo, nu is het aan jou om te beginnen monteren, en nog lang te genieten van jouw op maat gemaakte kast! Heb je nog verdere vragen in verband met de levering? Laat iets weten via info@maatkastenonline.be of bel +32 50 69 59 01 (9u-17u), we helpen je met veel plezier verder.