Terug naar overzicht

Dressing eiland

Een centraal eiland is de ultieme aanvulling voor jouw dressing. Je dressing eiland biedt niet alleen extra opbergruimte voor al je kleding en accessoires, maar voegt ook een vleugje luxe toe aan jouw inloopkast of slaapkamer.

Ontwerp je eiland op maat
Inloopkast met dressing eiland

Veelzijdige dressing eiland

Of je nu op zoek bent naar extra opbergruimte voor kledij, schoenen en accessoires, of gewoon een handige plek om kleding op te vouwen, een centraal eiland biedt de perfecte oplossing. Ontwerp je dressing eiland volledig op maat. Met de 3D-configurator kun je kiezen om 2, 3 of 4 zijden van het eiland te benutten met opbergkasten. Wil je open delen, gesloten delen of lades, jij bepaalt de inrichting van je dress eiland. Daarnaast kun je je favoriete kleur en handgrepen kiezen, zodat je eiland perfect past bij de rest van je walk-in dressing of je interieur.

Je perfecte dress eiland op maat

De inrichting van je dressing is land is afhankelijk van hoe je het maatmeubel wil gebruiken. Wil je jouw schoenen tentoonstellen? Kies dan voor modules zonder deuren. Wil je vooral accessoires handig opbergen? Kies dan voor modules met stevige lades. Uiteraard is de combinatie van beide ook mogelijk. Een belangrijke tip bij het ontwerpen van je dressing eiland is om minimaal 1 meter bewegingsafstand te voorzien tussen je hoge kasten en het eiland. Dit zorgt voor een vlotte doorgang en om de deuren van je kledingkasten goed te kunnen openen.

Ben je nog niet zeker hoe jouw gedroomde dressing met eiland eruit moet zien?
Vraag extra advies aan huis.

Inloopkast met dressing eiland

De opmeetexpert komt tot bij je thuis

Wil je graag de ruimte voor je walk-in dressing met eiland laten opmeten? Of graag extra advies? Kies dan voor de opmeetservice. Onze experts komen met plezier tot bij je thuis. Na zijn bezoek krijg je een kant-en-klaar ontwerp.