Terug naar overzicht

Binnenkijken in een luxe vestiaire met stralende binnenzijde

Welkom in deze prachtige inkomhal, waar deze vestiairekast de show steelt. Het is een droomcombinatie van een royale kleding- en schoenenkast, slim verbonden met een handige zitbank.

De bijzondere toevoeging? De LED-verlichting aan de binnenkant van de kast, waardoor je meteen dat boetiekgevoel ervaart.

We kregen de kans om een kijkje te nemen in deze prachtig gerenoveerde woning. De keuze viel op een moderne, tijdloze stijl met een vleugje luxe: een strakke gietvloer, sfeervolle eiken deuren, zwarte accenten, en een op maat gemaakte zwarte kast die reikt van vloer tot plafond. De kast wordt gecombineerd met elegante, minimalistische handgrepen in een gouden tint.

Zwarte vestiairekast op maat met verlichting
Kast op maat in de inkomhal met LED-verlichting
Kast op maat in de inkomhal in Elegant Black

Vestiairekast met een handige zitbank op maat

Wanneer je voldoende ruimte hebt in je inkomhal, is de toevoeging van een zitbank absoluut een slimme keuze. Het is de perfecte plek om bij binnenkomst je tas neer te zetten of rustig je schoenen uit te trekken en ze netjes in de kast te plaatsen. Overigens biedt de kast ruim voldoende opbergruimte voor jassen, tassen, sjaals, mutsen en al je schoenen. En dan is er nog ruim voldoende plaats voor de jassen van je gasten.

Bij Maatkasten Online kies je zelf de gewenste invulling en accessoires. Wissel de indeling van je vestiairekast af met lades, kledingroedes en legplanken zodat alle spullen een plekje krijgen.

Voor die extra stralende binnenkant? Kies voor LED-verlichting. Wij maken met plezier een speciale uitsparing aan de binnenzijde van je kast.

LED-verlichting in een kledingkast op maat

Wil je LED-verlichting toevoegen aan je maatkast? Dat kan!

Als je zelf de verlichting regelt, maken wij een speciale uitsparing aan de binnenkant van je kast zodat je de verlichting eenvoudig kunt installeren. Bij het plaatsen van je bestelling, vermeld dan dat je een uitsparing (infresing) wenst voor LED-verlichting. Geef de afmetingen van je LED-strip door en geef aan aan welke zijde(n) van de kast je de verlichting wilt hebben.

Bijvoorbeeld:

Mijn LED-verlichting:

  • Diepte: 10 mm
  • Breedte: 18 mm

Plaats:

  • Dubbele module: links en rechts
  • Enkele module: links

De extra kost voor deze uitsparing is €12 excl. btw per zijde*. 

*Houd er rekening mee dat deze prijs kan variëren. Neem contact op via info@maatkastenonline.be voor de meest recente prijsinformatie.

Pure handgrepen voor maatkasten
Gratis kleurstalen voor je maatkast, elegant black

De keuze van de materialen: Tijdloze luxe met zwart en goud

'Elegant Black' aan de buitenzijde ...

Voor de buitenkant van deze vestiairekast is gekozen voor het decor Elegant Black. Dit is een zwarte houtstructuur met duidelijk zichtbare en voelbare houtnerven. De binnenzijde werd uitgevoerd in Front White, waardoor de kast met de verlichting extra helder wordt!

... met eigentijdse 'Pure' handgrepen

Het diepe zwart van het hout werd gecombineerd met de goudkleurige Pure handgrepen. Met een hoogte van 20 cm zijn deze handgrepen verkrijgbaar in zowel zwart als messing. Ontdek ook de Mini Pure van 5 cm hoog uit de Pure collectie.

Wens je het Elegant Black decor of een ander kleur uit de collectie te bekijken? Vraag dan snel gratis kleurstalen aan! We sturen met plezier 3 kleuren kosteloos tot bij je thuis.

Vestiaire kast op maat online ontwerpen

Ontwerp jouw vestiaire met zitbank in de 3D-configurator

Ga aan de slag met de tool van Maatkasten Online en stel jouw kast volledig zelf samen. Kies de afmetingen, indeling, kleur en handgrepen, en je ziet meteen de prijs en levertermijn van jouw op maat gemaakte kast. Voor deze vestiaire is een wandcombinatie ontworpen, waarmee je gemakkelijk een hoge opbergkast kunt combineren met bijvoorbeeld een zitbank of ladekast. Alles perfect op maat en volgens jouw wensen. Probeer het uit en laat je creativiteit de vrije loop!

Wandcombinatie van een vestiairekast en zitbank op maat

Heb je ook een mooie maatkast van Maatkasten online?

Stuur gerust een foto of filmpje door. Elke maand maak je kans om een Bloomon boeket te winnen.

De inkomhal als visitekaartje

Interieurontwerpster Nele heeft haar ultieme droomvestiaire in een betoverende schaduwgroene kleur vormgegeven. Ontdek alle details van het creatieve proces en laat je inspireren door de  foto's van het eindresultaat.