Terug naar overzicht

Wandcombinatie

Een strakke kastenwand voor jouw leefruimte, slaapkamer of inkomhal? Altijd een goed idee! In de stijl die jij het mooist vindt, want bij ons kies je de opstelling volledig op maat: een combinatie van een hoge en lage kast? Of twee hoge kasten met daartussenin een lage kast? Tot aan het plafond? Jij bent de designer!

Ontwerp je hoog-laag kast
Babykamer wandcombinatie meubel op maat

Hoog-laag wandcombinatie

Een strakke wand in een moderne woonkamer? Of een praktische vestiairekast met zitbank in de inkomhal? Combineer een hoge en een lage kast tot één geheel en ga voor een toffe en unieke kast. In elke ruimte, de mogelijkheden zijn eindeloos:

Living wandcombinatie op maat in de zwarte houtstructuur Elegant Black. Lees meer over deze realisatie ▸

Kastenwand in de living

Een hoge opbergkast in combinatie met een laag tv-meubel of commode ... een kastenwand die verschillende functies combineert is dé oplossing om je woonkamer praktisch en mooi in te richten. Ingebouwd, vrijstaand of halfvrijstaand? Ontwerp elk element van je wandcombinatie en kies de afmetingen, kleuren en handgrepen volledig volgens de stijl van jouw woonruimte.

Wandcombinatie voor de babykamer in de kleur Front White.

Wandcombinatie voor de babykamer

Een kamer die meegroeit met je kind? Ideaal, toch? Met een doordachte wandcombinatie maak je van de babykamer een functionele ruimte die mee-evolueert met je kind. Zo wordt een combinatie van een kledingkast met een commode, waarop je jouw baby makkelijk kan aankleden, later een extra plekje om kleding, boeken of speelgoed op te bergen.

Slaapkamer wandcombinatie van een kleerkast en plafondkast. Kleur: Front White

Kastenwand in de slaapkamer

Ontspannen in de slaapkamer, het kan alleen maar als er geen rommel rondslingert. Transformeer je slaapkamer tot een oase van rust met een wandcombinatie op maat. Combineer een hoge kledingkast met een lage dressoirkast of plafondkast, en geniet van voldoende opbergruimte voor kleding, accessoires en andere spullen.

Wandcombinatie voor de inkomhal in de kleur Front White.

Wandcombinatie in de hal

Jassen, schoenen, boekentassen ... ze worden bij het binnenkomen vaak in de hal achtergelaten. Met een praktisch (en hoog) opbergmeubel in combinatie met een zitbank hou je de hal niet alleen stijlvol en opgeruimd, ook zorg je voor meer comfort als je jouw schoenen moet aantrekken.

Hoog-laag-hoog wandcombinatie kast op maat in de eetkamer in de kleur Elegant Black

Hoog-laag-hoog wandcombinatie op maat. Kleur: Elegant Black. Bekijk meer foto's van deze woonkamer ▸

Hoog-laag-hoog wandcombinatie

Combineer twee hoge kasten met daartussenin een lagere kast tot één wandmeubel op maat, en breng dynamiek in bijvoorbeeld de woonkamer. Niet alleen creëer je een praktische plek, ook de stijl bepaal je helemaal zelf: kies de uitvoering, de hoogtes en de afwerking 100% op maat van jouw wensen.

Ontwerp jouw ideale kastenwand online

Ontwerp elk element van je wandcombinatie in de gebruiksvriendelijke ontwerptool, met jouw afmetingen. Maak jouw combinatie uniek door te kiezen uit 23 verschillende kleuren en houtstructuren, en maak het design helemaal af met een ruime collectie aan handgrepen. Perfectie zit ‘m ook in de details, zo kan je bijvoorbeeld kiezen voor een zwarte of metaalkleurige kledingstang of zwarte scharnieren.

Ontwerp je wandcombinatie kasten op maat online

Maak een combinatie van een hoge en lage kast

Ontwerp je wandcombinatie van een hoge kast en een lage kast. Dit kan een hoge verstiairekast zijn met een aansluitende zitbank, een hoge kledingkast met een commode ernaast, een opbergkast met een lagere ladenkast, ... Jij bent de ontwerper.

Ontwerp je wandcombinatie kasten op maat online

Maak een combinatie van twee hoge kasten en een lage kast

Ontwerp je wandcombinatie van twee hoge kasten met een lage kast ertussen. Dit kunnen twee kleerkasten zijn met daartussen een zitbank of hoge opbergkasten met daartussen een lagere ladenkast, ... Jij bent de designer.

Dressing hoekkast met commode op maat

Een andere kastencombinatie maken?

Wil je een combinatie van een waskast met een lage commode of een hoekkast met commode? Alles is mogelijk. Contacteer ons en ontdek hoe je jouw ideale kast het best online ontwerpt en bestelt.

Contacteer de klantenservice 


Of maak het jezelf gemakkelijk met onze opmeetservice aan huis en krijg een kant-en-klaar ontwerp.

Ontdek de opmeetservice  

Living wandcombinatie. Kleur: Front White. Handgrepen: Push to open.

Kwaliteit en gemak

Bij maatkasten online is kwaliteit de topprioriteit. We werken alleen met de professionele merken en brengen deze tot bij je thuis in de vorm van een doe-het-zelf pakket. Met hoogwaardige materialen en zorgvuldige productieprocessen zorgen we ervoor dat jouw op maat gemaakte wandcombinatie lang meegaat en voldoet aan jouw verwachtingen.

Vragen? Neem vandaag nog contact met ons op en laat ons je begeleiden bij het realiseren van jouw droomwandcombinatie op maat.

Brugkast op maat rond het bed in een slaapkamer
ontdek ook

Brugkast of bedombouwkast

Slim gebruikmaken van de hoogte van de slaapkamer? Ga voor een brugkast en maximaliseer de opbergmogelijkheden rondom jouw bed. Met een brede keuze aan kleuren, handgrepen en afwerking pas je het design volledig aan aan jouw wensen en smaak.