Terug naar overzicht

Samenwerken met Maatkasten Online

Ben je een gepassioneerd interieurliefhebber? Vind je het leuk om anderen te inspireren met jouw eigen op maat gemaakte kasten? En wil je deel uitmaken van onze missie: betaalbare maatkasten van goede kwaliteit voor iedereen? Word dan een ambassadeur van Maatkasten Online!

Het enige wat je nodig hebt, zijn één of meerdere social media-accounts, een loyale community (>2000 Belgische volgers), en uiteraard een grote liefde voor het maken van authentieke en creatieve content.

Content creator Romy Van Haecke in haar dressing op maat

Samenwerking met Romy Van Haecke (@romyvanhaecke)

Katrien Verhoeven en haar vestiairekast op maat gemaakt

Samenwerking met Katrien Verhoeven (@katrienverh)

Charlotte Cleeren geniet van haar commode op maat in haar woonkamer

Samenwerking met Charlotte Cleeren (@charlottecleeren)

Wat is een Maatkasten Online ambassadeur?

Je bent een inspiratiebron

Als Maatkasten Online ambassadeur ben jij de inspiratiebron voor anderen die hun leefruimtes willen verbeteren en op zoek zijn naar de perfecte opbergoplossing op maat.


Connectie met ons merk

Bij Maatkasten Online geloven we dat iedereen een mooie maatkast verdient, zonder dat het superduur moet zijn. We hechten waarde aan kwaliteit en duurzaamheid, maar willen ook dat het betaalbaar blijft. Met ons doe-het-zelf concept ontwerp je zelf online een professionele maatkast die je ook zelf in elkaar zet met een uniek montagesysteem. Vind jij ook dat iedereen dit concept moet leren kennen?


Content maker

Met krachtige video's, foto's, blogs of vlogs neem je jouw volgers mee in jouw Maatkasten Online ervaring. Je deelt jouw aanpak, van idee tot realisatie, op een kwalitatieve manier die past bij jouw stijl en authenticiteit.

Celine Schraepen in haar dressing met op maat gemaakte kasten door Maatkasten Online

Wil je met ons samenwerken? Get in touch!

Zin om jouw ervaring met Maatkasten Online te delen? Stuur snel een e-mail naar marketing@maatkastenonline.be, en wie weet word jij een van onze ambassadeurs!