Terug naar overzicht

Binnenkijken in een stijlvolle woning vol maatkasten met tijdloze klasse

Zwarte maatkast onder een trap in een inkomhal

Een huis vol maatkasten, dat is toch de droom van iedereen? Neem een kijkje binnenin een woning waar deze droom werkelijkheid werd. Vestiairekast, trapkast, waskast en dressing, je vindt het hier allemaal terug. 

De master bedroom, chic en rustgevend

Een slaapkamer moet een oase van rust vormen. Een plaats waar je volledig kan ontprikkelen en heerlijk kan wegdromen. Deze klanten hebben dit dan ook goed begrepen en kozen voor een neutrale en lichte aardetint. De kasten moesten dan ook in dezelfde lijn liggen. Er werd daarom gekozen voor Seashell, een warme wit/beige kleur. Het zorgt voor een mooi homogeen geheel met de muren zonder dat de kasten te aanwezig zijn. 

Inloopdressing in slaapkamer in seashell met gouden handgrepen

Inloopdressing bestaande uit 2 halfvrijstaande maatkasten in de kleur Seashell (licht beige) met handgrepen: Diamond, messing

Een dressing op maat is een duurzame investering. Benieuwd naar wat een dressing op maat kost? Je leest hier wat de prijs van je kast zal bepalen. 

Dressing op maat in gebroken wit met gouden handgrepen
Dressingkast met handige binnenlades volledig op maat
Dressingkast met een kledijbar volledig op maat

Door gouden accenten in de ruimte aan te brengen, wordt deze kamer meteen naar een hoger niveau getild. Dankzij de Diamond handgrepen in messing, wordt deze subtiele gouden touch ook doorgetrokken in de inloopdressing.

De indeling van de dressing kan je volledig zelf kiezen. Nood aan lades? Of heb je eerder veel hangwerk? Combineer verschillende modules in jouw dressing zodat hij volledig aan je wensen voldoet.

Dressingkast op maat in een slaapkamer met neutrale kleuren

De wasruimte met waskasten, stijlvol en praktisch

Aangrenzend aan de badkamer bevindt zich de wasplaats. Door de prachtige gietvloer en de keuze van het zachte en neutrale Seashell, vormt deze doorkijk een rustig geheel. Verder is de ruimte ook zeer functioneel dankzij de aanwezigheid van heel wat opbergruimte rondom de wastoestellen. Een handige diepe lade biedt de mogelijkheid een wasmand te plaatsen om wasgoed netjes in op te bergen. 

Wasruimte op maat met wastoestellen op hoogte

Wasruimte met wastoestellen op hoogte in Seashell

Waskast op maat met ingebouwde wastoestellen op hoogte

Voor deze woning werd een beroep gedaan op de opmeetservice. Heb je een gelijkaardig, uitdagend project voor ogen? Vraag dan zeker een opmeetservice aan. Een expert van Maatkasten Online komt dan bij je thuis en geeft je graag persoonlijk advies op maat. Hij zal jullie woning zelf omtoveren tot een ware showroom! Vergezeld door kleurstalen en alle handgrepen uit onze collectie, werken jullie samen het project tot in de kleinste details uit.

Elegante inkomhal

Ontvang je gasten in stijl door te kiezen voor een vestiairekast op maat. Maatkasten Online biedt ook trapkasten aan waardoor je de ruimte onder je trap optimaal kan benutten en kan gebruiken als vestiaire. Zo heb je meteen genoeg ruimte om jassen, schoenen en tassen op te bergen. 

Hier werd een mooi lijnenspel gecreëerd door de combinatie van de stalen deur, de trap en de trapleuning. Een leuk detail is dat ook de muur onder de trap in het zwart werd geschilderd, net als de kast. Hierdoor ontstaat een prachtige eenheid. Dit effect kun je trouwens ook toepassen bij rechte muren. 

Functioneel en mooi. We zijn fan!
Trapkast in Diamond Black op maat van Maatkasten Online

Trapkast in Diamond Black, greeploze push-to-open

Vestiairekast op maat in inkomhal in Seashell

Vestiairekast in Seashell, greeploos push-to-open systeem

Prijs op voorhand inschatten

Ben je van plan om te gaan (ver)bouwen? Dan is het natuurlijk essentieel om je budget van tevoren goed in te schatten. Bij deze woning werd op voorhand al heel wat ruimte voorzien op het plan voor inbouwkasten. Het was dan ook handig dat er op voorhand een prijsinschatting kon gemaakt worden van alle maatkasten, zonder te moeten wachten op offertes. 

Je kunt bij Maatkasten Online de maatkasten eenvoudig online samenstellen met behulp van een handige ontwerptool, en daarbij zie je meteen de exacte prijs van je kastontwerp, inclusief levering aan huis. Met deze aanpak ben je goed voorbereid en kun je met een gerust hart aan je (ver)bouwproject beginnen, wetende dat je precies weet wat je kunt verwachten.

Met dank aan de interior lovers van deze woning 
Fotografie: Allt