Terug naar overzicht

Zelf eenvoudig meten

Zelf de juiste afmetingen opmeten voor je maatkasten? Makkie! Wij begeleiden je stapsgewijs.

man en vrouw meten zelf de ruimte op voor een maatkast

De regel van 3: meet op 3 plaatsen

In onze configurator heb je de diepte, hoogte en breedte van je ruimte nodig. Deze drie afmetingen vormen de basis voor jouw perfecte maatkast! Ons geheim voor een correcte meting? Meet telkens op drie plaatsen. Dat kan makkelijk met een rolmeter of afstandsmeter met laser. Meet van muur tot muur en van vloer tot plafond. Wij voorzien automatisch de nodige speling, handig toch!?

witte maatkast van maatkastenonline waar de obstakels opgelost werden met een paslat

Obstakels

Samen zijn we ze te slim af! Let bij het meten steeds op vensterbanken, lichtarmaturen, radiatoren, … en geef dit mee bij je bestelling. Zo kijken we samen voor de beste oplossing.
Lopen er leidingen langs de muur? In de configurator kun je modules van verschillende dieptes combineren. Ook de paslatten links en rechts kun je hiervoor breder maken.


Productietekening ter controle van maatkastenonline

Van ontwerp tot finale check

Nadat we jouw bestelling ontvangen hebben, maken we een productietekening op. Die helpt je om alles nog eens grondig te kunnen controleren zodat je helemaal zeker bent van de afmetingen. Pas na jouw goedkeuring schieten we uit de startblokken.

Heb je nog vragen over meten?

Vind het antwoord bij de veelgestelde vragen of contacteer onze klantenservice.
We helpen je met veel plezier verder!

man van de opmeetservice meet de ruimte op onder de trap voor een trapkast op maat

Opmeetservice tot je dienst

Laat je toch liever de ruimte opmeten door ons? Plan dan een afspraak met één van onze opmeet-experts. Je kunt niet alleen rekenen op de perfecte afmetingen, je krijgt ook zijn advies over de kleuren en indeling van jouw maatkast!