Terug naar overzicht

Binnenkijken: Een veelzijdige living wandcombinatie

Wandcombinatie op maat in Elegant black

Dat je nooit opbergruimte genoeg kan hebben, dat weet iedereen! Maar kies je voor een commode of een opbergkast? Ga voor de ultieme oplossing: een op maat gemaakte wandcombinatie! Met hoge en lage elementen creëer je de perfecte balans in je woonkamer. Dat zo'n combinatie zowel praktisch als stijlvol kan zijn, bewijst deze realisatie.

Woonkamer met een tv meubel in combinatie met een opbergkast.

Wandcombinatie in Elegant Black. Bekijk meer realisaties in Elegant Black ▸

In deze woonkamer werd er gekozen om hoge en lage kasten te combineren. Op die manier wordt heel wat opbergruimte gerealiseerd maar tegelijkertijd zorgen de lage elementen ook voor openheid. Voor de afwerking van de kast werd gekozen voor Elegant Black. Deze zwarte houtstructuur heeft ook een voelbare houtnerf. In combinatie met een messing-kleurige handgreep zorgt het geheel voor een heel chique uitstraling.

Wil je graag nog meer inspiratie opdoen voor een wandcombinatie op maat? Neem dan zeker ook eens een kijkje in de woning van Nathalie. In deze blog deelt ze haar ervaring met Maatkasten Online en geeft ze je een exclusieve blik in haar woning.

Opbergkast bestaande uit hoge en lage elementen op maat
Opbergkast in combinatie met legplanken in Elegant Black
Wandkastencombinatie met zwarte houtstructuur van Maatkasten Online

Extra legplanken, extra mooi

Tussen de modules werden nog extra legplanken voorzien. Het verbindt de hoge modules met elkaar en zorgt voor extra ruimte om decoratie op te plaatsen. Zo integreer je het wandmeubel volledig in je interieur. Wil je die graag extra bij je kast bestellen? Laat het ons weten bij je bestelling (opmerkingenvakje) en wij zorgen voor die extra's!  

Tv meubel in combinatie met een hoge opbergkast in Elegant Black
Leefruimte met een wandkastencombinatie van Maatkasten Online

Ontwerp jouw wandcombinatie

Wil je zelf een gelijkaardige project met hoge en lage kasten realiseren? Dan doe je dit als volgt: Ontwerp 2 afzonderlijke wandcombinaties in de ontwerptool, en laat ons bij je bestelling weten dat deze één geheel mogen worden. Onze ontwerptekenaars houden rekening met jouw wensen en totale afmetingen. Na je bestelling ontvang je van ons de gedetailleerde  productietekening waar alle afmetingen nog eens vermeld staan. Zo kun je alles nog eens dubbelchecken, want jouw wandmeubel wordt pas echt gemaakt na je goedkeuring van deze tekening.

Opmeter Bart dat de ruimte opmeet om een kast op maat te plaatsen

Opmeetservice tot je dienst

Krijg je toch liever wat hulp bij het ontwerpen van jouw wandcombinatie? Laat je bijstaan door een opmeetexpert. Hij helpt je met plezier bij het ontwerpen van jouw wandcombinatie en meet de ruimte op. 

Dankjewel aan de fantastische bewoners van deze mooie woning 
Fotografie: Sarah Gevaert