Terug naar overzicht

Het perfecte witte tv-meubel voor jouw woonkamer

Tv meubel op maat in het kleur Front White

Het vinden van het perfecte tv-meubel kan een uitdaging zijn, vooral als je op zoek bent naar een combinatie van stijl en functionaliteit. Dit prachtige witte tv-meubel op maat biedt de ideale oplossing. Met een lage kast aan de linkerkant en een hoekkast aan de rechterkant, inclusief push-to-open handgrepen en een open module, is dit meubelstuk zowel praktisch als esthetisch aantrekkelijk. Laten we dieper ingaan op de sfeer, de look and feel, en enkele handige tips voor het optimaal benutten van dit meubelstuk.

Tv-meubel op maat voor in de living

Sfeer in huis

Dit witte tv-meubel straalt een gevoel van rust en sereniteit uit. De witte kleur Front White zorgt voor een ruimtelijk en licht effect, perfect passend in een modern en minimalistisch interieur. De ingebouwde kasten zonder zichtbare handgrepen dragen bij aan een strakke en opgeruimde uitstraling. De open module zorgt voor een ruimte waar persoonlijke accenten zoals boeken, planten en decoratieve objecten kunnen geplaatst worden.

Tv meubel wit met hoekkast

Look and feel

Het ontwerp van het tv-meubel is zowel elegant als praktisch. De push-to-open handgrepen geven het meubel een modern en gestroomlijnd uiterlijk, zonder afbreuk te doen aan de functionaliteit. De witte afwerking past moeiteloos in verschillende interieurstijlen, van Scandinavisch tot industrieel. De open module in de L-vormige kast biedt een speelse variatie op het gesloten opbergsysteem, waardoor je favoriete decoratiestukken mooi tot hun recht komen. De combinatie van strakke lijnen en subtiele details zorgt ervoor dat dit tv-meubel een echte blikvanger is in je woonkamer.

Waarom kiezen voor een wit tv-meubel?

  • Tijdloze elegantie: Wit is een klassieke kleur die nooit uit de mode raakt. Het past in vrijwel elke interieurstijl en kan gemakkelijk gecombineerd worden met andere kleuren en materialen.
  • Ruimtelijk effect: Een wit meubelstuk kan een ruimte groter en lichter doen lijken, wat vooral handig is in kleinere woonkamers of appartementen.
  • Gemakkelijk te combineren: De neutrale kleur maakt het eenvoudig om het meubel te combineren met verschillende soorten decoratie en andere meubelstukken in je woonkamer.
  • Veelzijdigheid: Of je nu een modern, Scandinavisch of industrieel interieur hebt, een wit tv-meubel past altijd perfect in het plaatje.
Wit tv meubel op maat
Tv-meubel met hoekkast in het stijlvolle kleur Front White
Modern wit tv meubel op maat

Dit witte tv-meubel is niet alleen een praktisch opbergmeubel, maar ook een stijlvol element dat bijdraagt aan de serene en moderne sfeer in je woonkamer. Door slim gebruik te maken van de opbergruimte en zorgvuldig te decoreren, creëer je een gezellige en georganiseerde leefruimte die zowel functioneel als esthetisch aantrekkelijk is.

Met zijn tijdloze uitstraling en veelzijdigheid is dit witte tv-meubel de perfecte aanvulling op jouw interieur. Of je nu op zoek bent naar een meubelstuk dat opvalt of juist één dat subtiel opgaat in de rest van je inrichting, dit meubel biedt alles wat je nodig hebt voor een stijlvol en functioneel thuis.

Met dank aan onze klant. Fotografie: Gert Cornelis

  • Kleur buitenzijde: Front White 
  • Kleur binnenzijde: Front White
  • Handgrepen: Push to open
  • Accessoires en scharnieren: Metallic
Stel jouw tv-meubel op maat samen via de online 3D tool

Ontwerp je tv-meubel

Ook op zoek naar een tv-meubel? Ontwerp je kast online! Kies je afmetingen, indeling, kleuren en handgrepen naar keuze. Je ziet direct een levensechte 3D-weergave van jouw kast, inclusief de exacte prijs en levertijd.

Gratis kleurstalen ontvangen

Gratis kleurstalen

Ontvang je graag een staaltje van het kleur Front White? Bestel dan je gratis kleurstalen. We sturen ze, samen met een informatiegids, gratis tot bij je thuis.