Terug naar overzicht

Gele maatkast voor een sixties bungalow

Stel je een prachtig gerenoveerde sixties bungalow in Bonheiden voor, vol vrolijke gele accenten. Een opvallende gele voordeur verwelkomt je en deze vrolijke kleur vind je overal in de woning terug. Natuurlijk mocht de inbouwkast in de vestiaire ook stralen in dit vrolijke geel. Het resultaat? Een sfeervolle inkomhal met een terrazzo vloer, een houten bank en een grote ronde spiegel, alles in een karaktervolle, hedendaagse sixties vibe. 

Dubbele functie: kledingkast én verbergen van technieken

Deze op maat gemaakte kast in de vestiaire heeft een slimme dubbele functie. Het linkerdeel fungeert als kledingkast met legplanken, hangwerk en handige lades. Het rechterdeel verbergt technische installaties zoals buizen, kabels en een teller.

Bij Maatkasten Online kun je dit eenvoudig zelf samenstellen. Kies links voor een module voor kleding en rechts voor een speciale techniekenkast module. Hier is er gekozen voor een kledingmodule met legplanken, hangwerk en drie lades. Deze lades zijn altijd zelfsluitend met soft-close geleiders. En om het af te maken, openen de greeploze deuren met een handig push-to-open systeem.

Onzichtbare technieken

Wanneer de kast gesloten is, zou je nooit raden dat achter de deuren technische installaties en tellers verborgen zitten. Dit wordt mogelijk gemaakt door de speciaal ontwikkelde techniekenkast module. Deze module bestaat uit een kader met kastdeuren die je voor je installaties plaatst. Perfect te integreren in een kastenwand en combineerbaar met opbergkastmodules, kledingkastmodules, waskasten, en meer. Zo zitten je technische installaties stofvrij, maar blijven ze perfect bereikbaar voor check-ups.

Een gele kast!

Een gele kast zie je niet vaak, maar het geeft zoveel sfeer! Door te kiezen voor een buitenafwerking in mdf, kun je de deuren en paslatten afwerken in een RAL-kleur naar keuze. Zoals hier gekozen is voor dit vrolijke okergeel, terwijl de binnenzijde neutraal wit is gebleven. Wil je gaan voor een gekleurde binnenzijde? Maak dan je keuze uit de maar liefst 23 kleuren of houttinten voor de binnenkant.

Bij Maatkasten Online beslis je alles zelf, tot op de millimeter, met jouw indeling, jouw kleuren en jouw keuze van handgrepen. Zo creëer je een unieke kast die perfect bij jouw woning en stijl past.

 

Laat je inspireren door deze zonnige sixties bungalow en geef je eigen vestiaire een vrolijke, functionele make-over met een gele inbouwkast op maat. Het resultaat is niet alleen praktisch, maar ook een echte eyecatcher!

Met dank aan onze klant @house.vv. Fotografie: Gert Cornelis

Alle eigenschappen van deze kast:

  • Afmetingen: B 203 cm x H 260 cm x D 80 cm
  • Afwerking buitenzijde: mdf. Kleur binnenzijde: Front White
  • Handgrepen: Push-to-open
  • Accessoires en scharnieren: Metallic
lees ook

Creëer een unieke look met een maatkast in MDF

Een maatkast in betonlook, met structuurverf of in een andere RAL-kleur? Met een kast in MDF kun je alle kanten op.

ontdek

De techniekenkast

Ontdek deze speciale module om buizen, tellers, meters en andere zaken netjes te omkasten. Stofvrij en perfect bereikbaar!

Stel zelf je kast samen

Ga zelf aan de slag! Stel je kast samen door afmetingen, indeling, kleuren en handgrepen te kiezen. Je ziet meteen de exacte prijs en levertermijn van jouw droomkast, volledig op maat.