Terug naar overzicht

Maatkasten met luxe uitstraling

Gesponsorde samenwerking

Welkom bij Charlotte Cleeren. In deze home tour neemt Charlotte je mee door haar nieuwe woning en onthult ze haar keuzes en ervaringen met op maat gemaakte kasten. Charlotte: "We hebben besloten maatkasten te integreren in onze dressing, inkomhal en leefruimte, waardoor ons huis een prachtige, luxe upgrade heeft gekregen."

 

Waarom we voor Maatkasten Online hebben gekozen?

"Niet alleen de prijs-kwaliteitverhouding ligt erg goed, maar ook heb je je kasten volledig op maat zo snel in huis! Ze werken ook met een handige online 3D tool, zo kan je je kasten zelf al op voorhand ontwerpen en keuzes maken qua indeling, materialen… Dit helpt enorm bij de keuze van je bestelling zodat je dit mooi voor je kan zien wat visueel heel leuk is. Zo heb ik ook beter een idee van wat ik koop en hoe ik wil dat de kasten er uit gaan zien. Aan de binnenkant kozen we voor legplanken, kledinghangers alsook voor enkele lades. Leuk dat hier ook talrijke opties in zijn, en geen enkele kast hetzelfde moet zijn."

Structuurverf en mortex

"Wij hebben gekozen om al onze kasten te laten schilderen met structuurverf en een soort mortex. In heel ons huis hebben we gebruik gemaakt van structuurverf als ook elementen in mortex, daarom vond ik het mooi om dit allemaal door te trekken zodat het een prachtig geheel ging vormen. Zo krijgt het een minimalistische look en past dit pérfect in de vibe van ons huis. Alle handgrepen werden bij ons ingefreesd volledig tot op de grond, dit geeft een prachtige, luxe uitstraling aan de kast en optisch lijkt de kast dan nog groter."

De opmeetservice vond ik zeer handig

"Ook maakten we gebruik van de opmeetservice op voorhand: dit vond ik echt zeer handig, want zo ben je zeker dat alles juist is en krijg je ook een antwoord op al jouw vragen. Voor ons was dit zeer belangrijk omdat we ook technische buizen moesten inwerken in onze dressing. Maatkasten Online heeft dit voor ons kunnen oplossen met een 'techniekenkast': zodat je in onze dressing niets meer ziet van die lelijke buizen! :-) Maatkasten Online heeft een enorm hoge afwerkingsgraad, de paslatten sluiten prachtig aan met de kast en de muren."

Een geslaagd 'do-it-yourself' projectje

"De levering was ook erg snel en het wordt aan de deur geleverd. Het zit in verschillende gelabelde pakketten zodat je weet welke stukken bij welke kast horen. Hier zitten ook handige plannetjes bij en alle tools zodat dit een geslaagd “do it yourself” projectje wordt! De kwaliteit van de kasten is echt super, zowel binnen als buitenkant! Heel tevreden van het prachtige resultaat met onze maatkasten van Maatkasten Online! :-)"

De keuzes die Charlotte heeft gemaakt voor haar op maat gemaakte kasten omvatten:

Opmeetservice aan huis

Ingebouwde kleerkasten voor de dressing en de inkomhal:
Buitenafwerking: MDF / Binnenafwerking: Wit (Front White) / Handgrepen: Ingefreesd lang / Optie: Deuren lopen door tot op de grond / Afwerking: Structuurverf door Roelants Decorations

Techniekenkast in de dressing:
Charlotte integreerde een techniekenkast in de dressing om buizen discreet te verbergen.

TV-meubel voor de leefruimte:
Buitenafwerking: MDF / Binnenkleur: Wit (Front White) / Handgrepen: Greeplijst / Optie: Deuren lopen door tot op de grond / Afwerking: Structuurverf en RD finish (mortex look) door
Roelants Decorations

Geschreven door: Charlotte Cleeren, Instagram: @charlottecleeren

inbouwkasten in mdf met ingefreesde handgreep

Het atelier van Romy: van moodboard tot afgewerkte kamer

Neem een kijkje in het atelier van Romy en volg haar ervaring met Maatkasten Online van moodboard tot een afgewerkte kamer. Ze koos voor een kort gefreesde handgreep en een licht roze verf om haar MDF kast af te werken. 

kast met een betonstructuur

Creëer een unieke look met een maatkast in MDF

Laat je inspireren door nog meer mogelijke afwerkingen voor een maatkast in MDF. Kies je voor een betonstructuur of verfijnde mortex-afwerking?