Terug naar overzicht

Minimalistisch en tijdloos: dit zijn de Pure handgrepen

Pure handgrepen voor je kasten op maat in messing en zwart

Wie het graag simpel houdt, zit goed met de Pure handgrepen. Hun strakke vorm maakt ze tot de perfecte greepjes voor een tijdloze en minimalistische uitstraling.

Zwarte handgrepen voor je kast op maat

Stijlvolle greep in twee formaten

De Pure collectie bestaat uit twee stijlvolle handgrepen: de 20 cm lange Pure en de kortere Mini Pure van 5 cm. Beide formaten hebben dezelfde strakke uitstraling, dus de beste keuze voor jouw maatkast hangt af van de persoonlijke voorkeur: de Mini Pure is iets subtieler, terwijl je met de langere greep net de optische lijnen van je kast in de verf kan zetten. De grepen zijn glad afgewerkt en makkelijk hanteerbaar dankzij hun handige profielvorm.

Handgrepen Pure voor je maatkasten in messing en zwart

Twee kleurvarianten, twee richtingen

Met de twee kleurvariaties, zwart en messing, kan je alle kanten uit. Zo is de zwarte handgreep een tijdloze klassieker die alvast mooi combineert met een houtkleurige maatkast: samen met een lichte Atlas Oak deur krijg je een modern contrast, terwijl je samen met de donkere Elegant Black net een subtiele afwerking verkrijgt. Ook de messing greep is even veelzijdig, maar met een net iets meer luxueuze touch dankzij de goudkleurige look. Beide kleurafwerkingen doen het trouwens ook goed met maatkasten die je in een zelfgekozen kleur schildert. Laat je creativiteit dus maar de vrije loop.

Handig aan de Pure collectie is dat je deze profielgreep zowel verticaal op kastdeuren als horizontaal op ladefronten kan plaatsen. Op die manier kan je jouw kleerkasten en de lades in je dressing eiland dezelfde grepen geven, voor een mooi uniform resultaat over heel je ruimte.

Inloopdressing op maat in Atlas Oak met messing handgrepen

Dressing met eiland in Atlas Oak met handgrepen Mini Pure in messing. Bekijk meer foto's van deze inloopdressing ▸

Dressing eiland met messing handgrepen

Mini Pure handgrepen horizontaal geplaatst.

Kast op maat in Atlas Oak met messing handgrepen

Mini Pure handgrepen verticaal geplaatst.

Zwarte vestiairekast op maat met zwarte Pure handgrepen

Vestiairekast in Elegant Black met zwarte Pure handgrepen. Bekijk meer foto's van deze woning ▸

Zwarte handgreep genaamd Pure bij een zwarte maatkast
Zwarte dressingkast op maat met zwarte handgrepen, genaamd Pure

Kleerkast in Elegant Black met zwarte Pure handgrepen. Bekijk meer foto's van deze woning ▸

Zwarte vestiairekast op maat met handgrepen in messing, genaamd Pure

Vestiairekast met zitbank in Elegant Black, handgrepen Pure in messing. Bekijk meer foto's van deze wandcombinatie ▸

Een greep voor elk type interieur

Een profielgreep is van alle tijden, en dat is misschien nog het leukste aan de Pure-collectie. Ze zijn de perfect minimalistische afwerking voor maatkasten in strakke, moderne interieurs. Maar doordat ze zo subtiel zijn, gaan ze ook goed op in vintage of landelijke interieurs.

Eigenschappen van de Pure handgrepen

  • Kleuren: zwart (mat) en messing (geborsteld)
  • Afmetingen: Pure (20 cm) en Mini Pure (5 cm)
  • Structuur: Glad
  • Look: Strak en minimalistisch, voor zowel klassieke als moderne interieurs
  • Installatie: Achter opschroefbaar, gaatjes afgepunt voor de perfecte positie
  • Zelfbouwpakket: Handgrepen en schroeven worden meegeleverd 
Bespreken van kleurstalen en handgrepen met de opmeetservice voor je maatkast

De grepen in het echt zien? Boek jouw opmeting in

Wil je de greepjes bekijken voor je je keuze maakt, plan dan zeker je afspraak in voor een opmeting en advies aan huis. De opmeetexpert komt bij je langs met onze volledige collectie kleurstalen en handgrepen en denkt met je mee. Hij meet de ruimtes precies op en maakt achteraf een kant-en-klaar 3D-ontwerp!

Ontwerp je kast op maat online en kies zelf je handgrepen

Ontwerp je maatkast

Dankzij onze handige ontwerptool kan je alle mogelijke opties voor je maatkast op je eigen tempo ontdekken. Of je nu een dressingkast, TV-meubel of volledige kastenwand zoekt, zelf aan de slag gaan met je ontwerp is heel erg makkelijk. De handgrepen ontdek je in de laatste stap.

Handgrepen in messing en kleurstalen voor je kasten op maat

✓  Grepen van topkwaliteit

De Pure handgrepencollectie sluit perfect aan bij de hoogwaardige afwerking van onze maatkasten: ze zijn kleurvast, duurzaam, en voldoen aan onze strikte kwaliteitseisen. Ze zijn onderdeel van onze ruime collectie van 32 verschillende handgrepen, zodat we voor elke maatkast het beste greepje kunnen aanbieden. Zo gaan we voor een mooi afgewerkt eindresultaat én een professionele schrijnwerkerskwaliteit, maar dan betaalbaar.

  Super makkelijk geïnstalleerd

Wist je dat onze handgrepen geïnstalleerd zijn in een-twee-drie? Dankzij de voorgeboorde gaatjes hoef jij niet meer met je rolmeter aan de slag te gaan en ben je zeker dat alle handgrepen op dezelfde hoogte staan. We sturen je alle benodigdheden op, zoals de handleiding, schroefjes en vijsjes op maat, samen met het handige doe-het-zelf-pakket dat we tot aan je deur leveren.