Terug naar overzicht

Ontdek de Bar handgrepen: Verfijnd en toch stoer

Als je fan bent van een minimalistische uitstraling met net dat tikkeltje meer karakter, dan is de Bar handgreep de geschikte afwerking voor jouw maatkast. Ze zijn iets aanweziger dan de Pure handgrepen, maar met hun nette afwerking en geborstelde oppervlak ogen en voelen ze verfijnd tegelijkertijd.

Handgrepen, genaamd Bar, in messing en zwart, voor je kast op maat

Zwart of messing? Jij kiest.

Voor de Bar collectie selecteerden we twee stijlvolle kleuren die in elk interieur tot hun recht komen: zwart en messing. Je combineert beide kleuren zonder problemen met houten fronten of effen kastdeuren. Enkele populaire combinaties? Zwarte handgrepen op een witte kast voor een modern effect in je bureau, messing greepjes op Sunlit Brown fronten voor een warme uitstraling in je dressing room, of zwart op Industrial Green voor een moderne look met karakter in je inkomhal.

Zwarte handgrepen, genaamd Bar en Mini Bar, voor je kast op maat

Eén vorm, twee formaten

Groot en karaktervol of klein en subtiel – wat je ook verkiest, de Bar collectie heeft voor elke stijl een greep. De standaard Bar greep meet 20 cm, de Mini Bar is 5 cm. Net zoals de Pure handgreep, heeft de Bar een L-vorm en verfijnde afwerking, maar dan met een boogdetail. De greep heeft een stevige ligging in de hand, die zacht aanvoelt dankzij het geborstelde staal.

Perfect voor moderne of tijdloze interieurs

De Bar handgreep komt best tot zijn recht in een modern interieur, zowel dankzij de kleur als de vorm en de verfijnde afwerking. Dat maakt hem ook geschikt voor tijdloze interieurs. Voor elk type kast en in elke ruimte – met deze veelzijdige greepjes kan je alle kanten uit.

Opbergkast op maat in de kleur Industrial Green met zwarte handgrepen, Bar genaamd

Opbergkast in de kleur Industrial Green met zwarte Bar handgrepen. Bekijk meer kasten in het kleur Industrial Green ▸

Zwarte handgrepen genaamd 'Bar' op een maatkast in de kleur Industrial Green
Opbergkast op maat in de kleur Industrial Green met zwarte handgrepen
Zwarte handgreep, genaamd Bar, voor je kast op maat

Alle eigenschappen van de Bar handgrepen

  • Kleuren: messing (mat geborsteld) en zwart (mat geborsteld)
  • Afmetingen: Bar (20 cm) en Mini Bar (5 cm)
  • Structuur: Geborsteld metaal
  • Look: Stoer maar verfijnd, zowel voor moderne als tijdloze interieurs
  • Installatie: Voorgeboorde gaatjes voor de perfecte positie
  • Zelfbouwpakket: Handgrepen en schroeven worden meegeleverd
Ontwerp je kast op maat online met handgrepen naar keuze

Aan de slag met je maatkast

Nog op zoek naar bureaukast, TV-meubel, kledingkast, trapkast, waskast, ... op maat? Ontwerp de maatkast van je dromen in onze handige ontwerptool. Je ontdekt er alle mogelijke indelingen, afwerkingen en handgrepen in slechts enkele kliks.

Handgrepen in messing, genaamd Bar en Mini Bar, voor je kast op maat

  Topkwaliteit handgrepen

De Bar handgrepen hebben dezelfde hoogwaardige afwerking als de maatkasten van Maatkasten Online: duurzaam, kleurvast en conform onze strenge kwaliteitseisen. We bieden een zorgvuldig gekozen selectie aan van 32 verschillende handgrepen – voor elke kast het gepast greepje. Zo gaan we voor professionele schrijnwerkerskwaliteit en een mooi afgewerkt eindresultaat, maar dan betaalbaar.


✓  Super makkelijke installatie

Onze handgrepen zijn trouwens super makkelijk te installeren. We voorzien voorgeboorde gaatjes zodat de bevestiging aan je ladefront of kastdeur zo gefixt is. Je maatkast wordt aan je voordeur geleverd in een handig doe-het-zelf pakket met alle benodigdheden, zoals een makkelijke handleiding, bijpassende vijzen en schroeven en uiteraard je zelfgekozen handgrepen.