Terug naar overzicht

Een huis vol natuurlijke warmte met maatkasten in Atlas Oak

Stap binnen in deze prachtige woning, waar zachte eiktinten en naturelle kleuren een warme en uitnodigende sfeer creëren.

Inloopdressing

Tussen de badkamer en de slaapkamer is deze prachtige dressing gecreëerd, bestaande uit ruime kledingkasten en een commode vol praktische lades. Deze commode zorgt niet alleen voor een mooi ruimtelijk doorzicht, maar biedt ook een handige plek om kleding netjes te vouwen. Bovendien biedt het een perfecte plek voor decoratie, waardoor deze ruimte helemaal eigen en gezellig wordt. 

Voor deze dressing werd gekozen voor de zachte eiktint Atlas Oak, gecombineerd met stijlvolle profielgreepjes Mini Pure in messing. Voor de binnenzijde van de kasten werd de neutrale en frisse witte tint Front White gekozen.

De kasten zijn ingericht met een gevarieerde indeling van lades, legplanken, kledingroedes en kledingliften. Een kledinglift maakt het mogelijk om kleding praktisch op te bergen op hoogte. Met een eenvoudige beweging trek je de kleding comfortabel naar je toe.

Kasten als room divider

De commode en de kledingkast dienen hier ook als een scheidingswand. Hierdoor krijgt de commode eerder de uitstraling en functie van een (half)open eiland. De achterzijden zijn perfect afgewerkt in hetzelfde materiaal, de houttint Atlas Oak.


Wil je ook graag afgewerkte achterzijden voor je kasten?
Dat kan! Je kunt eenvoudig extra panelen op maat bestellen. Stuur hiervoor een e-mail naar info@maatkastenonline.be met het ontwerp van je kasten, en we berekenen graag de exacte prijs op maat voor je. Als je wilt bestellen, noteer dit dan in de opmerkingen bij je bestelling.

Kledingliften zijn echt handig. Ik hoef niet meer op een krukje te klimmen om mijn kledij te pakken.
DE KLANT

Soft-close lades

Alle lades, zowel van de commode als de binnenlades van de kasten zijn uitgerust met soft-close geleiders. Dit zorgt ervoor dat de laden altijd soepel en geruisloos dichtglijden. De lade zal de laatste paar centimeter automatisch en gecontroleerd sluiten dankzij het zelfsluitende systeem.

Kinderkamer

Ook in de kinderkamer werd dezelfde zachte sfeer en natuurlijke houttinten behouden. De op maat gemaakte kledingkast reikt tot aan het plafond en heeft Atlas Oak aan de buitenkant en Front White aan de binnenkant.

Deze halfvrijstaande kledingkast heeft een tijdloze uitstraling en biedt voldoende opbergruimte om mee te groeien met je kind. Doordat de maatkast perfect aansluit op de linkermuur en het plafond, blijft het gebied rondom en boven de kast ook onderhoudsvriendelijk en stofvrij.

Voor deze woning heeft de klant alles zelf opgemeten aan de hand van de opmeettips. Ook werd alles zelf online samengesteld met de handige 3D ontwerptool.

TIP: Liever alles overlaten aan een expert? Boek dan de opmeetservice. Onze expert van Maatkasten Online komt bij je thuis om de ruimtes nauwkeurig op te meten, waarna je alle 3D ontwerpen van jouw kasten ontvangt, klaar om te bestellen. Volledig vrijblijvend. 

Gratis kleurstalen

Wil je graag deze mooie kleurtinten bij je thuis bekijken? Bestel dan je gratis kleurstalen. We sturen ze, samen met een informatiegids, gratis tot bij je thuis. 

Fotografie: Gert Cornelis
Decoratie: Dhondt Interieur