Terug naar overzicht

Silver Blue: rustgevend en stijlvol

Ingebouwde kleerkast op maat in de kleur Silver Blue
Blauw straalt rust en kalmte uit. Perfect voor plekken waar ontspanning belangrijk is, zoals je slaapkamer, kinderkamer of woonkamer. De zachte blauwgrijze tint Silver Blue is daarom ideaal voor een maatkast in deze ruimtes. Ook in je home office werkt blauw fantastisch, want het staat bekend als de meest productieve kleur. Bovendien past een kast in Silver Blue perfect bij diverse woonstijlen.
Ingebouwde opbergkast op maat in de kleur Silver Blue
Detail van een crèmekleurige handgreep Tonton op een maatkast in de kleur Silver Blue

Bij deze wandkast werd er gekozen voor een buitenafwerking in Silver Blue, gecombineerd met een neutrale witte binnenkant, Front White. Deze kleurencombinatie sluit perfect aan bij de blauwgrijze tinten van de terrazzo vloer. Heb je zelf een lichte vloer, een betonvloer of een lichte houten vloer? Dan is Silver Blue ook een uitstekende keuze!

Detail van een Tonton handgreep in crème kleur op een blauwe kast op maat
Kast op maat in de kleur Silver Blue

Praktische en slimme inrichting van je maatkast

De klant koos voor een mix van legplanken, lades en kledingroedes in de kast. Dankzij de subtiele rijboringen van slechts 3 mm in de zijwanden kun je eenvoudig de hoogte van de legplanken en kledingstangen aanpassen aan jouw opbergnoden.

Opbergkast op maat in de kleur Silver Bue
Kleurstalen voor je kast op maat op een Terrazzo vloer
Opbergkast op maat in de kleur Silver Blue

Stijlvolle handgrepen voor jouw Silver Blue kast

Om het pastelkleurpallet verder door te trekken, werd hier gekozen voor de crèmekleurige Tonton-profielgrepen. Maar als pasteltinten niet jouw ding zijn, geen zorgen! Silver Blue combineert ook perfect met goudkleurige (messing) grepen of strakke, zwarte grepen. Als je voor zwart kiest, is het een goed idee om ook de rest van je kastaccessoires zwart te houden: zwarte kledingstangen, zwarte scharnieren, zwarte legplankdragers, enzovoort. Zo creëer je een harmonieuze en stijlvolle look.

Ingebouwde kast op maat in de kleur Silver Blue met een Fatboy kussen

Met dank aan onze klant. Fotografie: Gert Cornelis

Alle eigenschappen van deze kast:

  • Afmetingen: B 333 cm x H 260 cm x D 55 cm
  • Kleur buitenzijde: Silver Blue, kleur binnenzijde: Front White
  • Handgrepen: Tonton, crème
  • Accessoires en scharnieren: Metallic
Ontwerp je kast  op maat online op je laptop

Ontwerp jouw droomkast

Wil je ook graag een kast in de prachtige kleur Silver Blue? Ontwerp dan je kast online. In slechts enkele stappen kun je je droomkast samenstellen. Kies je afmetingen, indeling, kleurtint (kies Silver Blue!) en handgrepen naar keuze. Je ziet direct een levensechte 3D-weergave van jouw kast, inclusief de exacte prijs en levertijd.

Kleurstalen Silver Blue en Front White voor je kast op maat

Gratis kleurstalen

Natuurlijk wil je eerst de kleur van je toekomstige kast in het echt zien. Daarom sturen we gratis drie kleurstalen naar keuze tot bij je thuis. We sturen ook een handige informatiefolder mee waar je al onze diensten nog eens kunt nalezen.