Terug naar overzicht

Dit was Bis 2023: Ontdek de maatkasten en aftermovie!

Wat een fantastische BIS, bouw- & interieursalon hebben we dit jaar beleefd! Bedankt aan iedereen voor het massale bezoek aan onze stand! In deze blog laten we je de tentoongestelde maatkasten op onze stand zien, maar eerst ... nagenieten met deze aftermovie!

Voor dat de beursdeuren open gingen, konden we nog even foto's maken van alle kasten op de beursstand. (Geen gemakkelijk werkje met het gele kunstlicht in de beurshal). Maar hier zijn ze dan:

Primeur: Dé waskast op maat

De absolute blikvanger van onze BIS beursstand was onze allernieuwste waskast op maat! De waskast die we hier presenteerden, was uitgevoerd in de houtstructuur Atlas Oak en voorzien van minimalistische Mini Pure en Push To Open handgrepen. De wasmachines staan hier op ergonomische hoogte en hebben een handige uitschuifbare plank (tabletlade) voor de wasmand. Een tabletlade is voorzien van een vergrendeling. Deze vergrendeling klikt aan weerszijden veilig vast wanneer de plank geheel uitgetrokken wordt. Hierdoor blijft de tabletlade in dezelfde stand. Het losmaken van de stop gebeurt eenvoudig met één hand, door het bedienen van de hendel.

Waskast op maat van Maatkasten Online, tentoongesteld op de Bis beurs stand
Wasmachinekast op maat van Maatkasten Online
Wasmachinekast met tabletlade in de kleur Atlas Oak

Wat maakt onze waskasten nu echt uniek? Ze zijn niet alleen extra verstevigd, maar ook volledig op maat, en ze hebben zelfs een uitneembare rug voor eenvoudige toegang tot leidingen of kranen.

BIS beurs stand van Maatkasten Online

Dressingkasten op maat: Stijlvol en functioneel

Op onze stand hebben we ook een prachtige opstelling van dressingkasten getoond om jullie de veelzijdige mogelijkheden te laten zien. Of je nu een hoekdressing, een open gedeelte of een gesloten gedeelte met deuren wilt, of een dressing onder een hellend dak, het is allemaal mogelijk. 

Dressingkasten op maat van Maatkasten Online, gepresenteerd op de BIS beursstand
Detail van een dressing op maat, gepresenteerd op de BIS beursstand

De buitenkant van de kasten was uitgevoerd in de verfijnde kleur Weave Wool Beige met een zichtbare weefstructuur, terwijl de binnenkant straalde in het warme houtstructuur Hudson Oak. Deze stijlvolle combinatie werd aangevuld met zwarte kledingstangen en subtiele zwarte Mini Pure handgrepen. Bij Maatkasten Online heb je natuurlijk volledige vrijheid om de afmetingen, indeling en kleuren van jouw dressing naar eigen wens te kiezen!

Dressingkast op maat van Maatkasten Online, gepresenteerd op de BIS beurs
Dressingkast op maat van Maatkasten Online op de BIS beursstand
Detail van een dressingkast op maat, gepresenteerd op de BIS beursstand

Dressing eiland op maat: De perfecte toevoeging aan je dressing room

Op onze stand kon je ook een wandeling maken rondom ons vrijstaande dressing eiland. Als je voldoende ruimte hebt, is zo'n dressing eiland de perfecte toevoeging aan je dressing room. Bovenop het eiland kun je je kleding netjes opvouwen, terwijl de handige opberglades overvloedige opbergruimte bieden voor al je kleding en accessoires. Het dressing eiland dat we op de beurs hebben gepresenteerd, was uitgevoerd in de houtstructuur Atlas Oak met handige greeplijsten om de lades te openen.

Eiland voor de dressing room, gepresenteerd op de BIS beurs

Wil je graag je eigen dressing eiland creëren? Dan kun je dit eenvoudig online zelf ontwerpen. Je hebt de vrijheid om de afmetingen te kiezen, de indeling aan te passen, en zelfs de kleur van de binnen- en buitenkant te selecteren, samen met een unieke kleur of dikte van het bovenblad.

Tv hangmeubel op maat

Een andere blikvanger op onze stand was het elegante roze hangmeubel op maat, uitgevoerd in de toffe kleur Dusty Coral en voorzien van perfect bijpassende roze Tonton handgrepen. De lades van dit meubel sluiten automatisch en met een uiterst zachte beweging dankzij het ingebouwde soft-close systeem. Bij Maatkasten Online hechten we enorm veel belang aan de kwaliteit van onze lades, en daarom maken we uitsluitend gebruik van het internationaal bekroonde Ta'Or Box ladesysteem. Dit systeem staat garant voor een ultradun design en een zelfsluitende soft-close mechanisme voor het allerbeste comfort.

Hangend tv meubel op maat in een roze kleur, gepresenteerd op de BIS beursstand

Wil je graag je eigen hangmeubel online ontwerpen? Bij Maatkasten Online kun je werkelijk alle kanten op! Kies zelf de gewenste afmetingen, bepaal de indeling, selecteer je favoriete kleuren en overweeg zelfs een dikker boventablet voor dat extra vleugje luxe.

Plafondkast en commode combinatie

Op onze beursstand presenteerden we ook deze opstelling bestaande uit een plafondkast met daaronder een commode-kast, beiden met een buitenafwerking in de houtstructuur Atlas Oak. Binnenin de plafondkast toonden we de warme houtstructuur Lorenzo Walnut, en binnenin de commode kon je de kleur Industrial Green zien. Bovendien had de commode-kast een extra dik bovenblad van 36 mm, wat afwijkt van de standaarddikte van 18 mm.

Plafondkast en commode kast op maat, gepresenteerd op de BIS beurs

Een plafondkast kan uiteraard ook afzonderlijk ontwerpen en bestellen, denk maar aan toepassingen zoals boven een bureau of in een garage boven een werkbank. De toepassingsmogelijkheden voor commodekasten zijn eveneens eindeloos, variërend van woonkamers en kantoorruimtes tot dressings. Hierbij kan je ook naar wens de afmetingen, kleuren en indeling kiezen.

Plafondkast en commode kast op maat op de beursstand van BIS 2023
Plafondkast en commodekast op maat op de beurrstand
Plafondkast en commodekast op maat in de kleur Atlas Oak

Wandcombinatie op maat

Op onze beursstand presenteerden we ook deze leuke wandcombinatie, bestaande uit twee opbergkasten met een commode in het midden. Deze wandcombinatie was uitgevoerd in het trendy Silver Blue kleur aan de buitenzijde, en had een neutrale witte binnenzijde in Front White. Voor een strakke en moderne uitstraling werden de onzichtbare push-to-open handgrepen gebruikt. 

Wandcombinatie meubel in de kleur Silver Blue, geprestenteerd op de BIS beursstand

Opvallend aan deze wandcombinatie waren de extra dikke legplanken aan de binnenzijde, met een dikte van 28 mm. Standaard hebben de legplanken een dikte van 18 mm, maar je hebt ook de optie om te kiezen voor de 28 mm dikke legplanken. Dit is vooral handig als je van plan bent om je kasten extra zwaar te beladen, of als je de voorkeur geeft aan die uitstraling. Het boventablet op de commode was ook extra dik, namelijk 36 mm, in tegenstelling tot de elegante standaarddikte van 18 mm, zoals te vinden was op het roze hangmeubel.

Wandmeubel op maat in de kleur Silver Blue, op de beursstand van BIS 2023
Wandmeubel op maat in de kleur Silver Blue, getoond op de beursstand van BIS 2023
Wandcombinatie kasten in de kleur Silver Blue, tentoongesteld op de beursstand van BIS 2023

Last but not least: De zitbank op maat

Als je even wilde rusten op de drukke beurs, dan was dit de ideale plek om dat te doen. Deze zitbank was uitgevoerd in de licht beige kleur Dune Beige, heeft een zitdiepte van 40 cm, en had een handige greeplijst bovenaan om de opbergbank te openen.

Zitbank op maat in de kleur Dune Beige, tentoongesteld op de beursstand van BIS 2023

Wat zo bijzonder is aan de op maat gemaakte zitbanken, is dat ze tevens dienst doen als opbergkasten. Ze zijn niet alleen stevig om op te zitten, maar ook volledig aangepast aan jouw wensen en bieden veel opberggemak. Tip: Voeg er een op maat gemaakt kussen aan toe voor een knusse zitplek in je interieur.

Bedankt voor jullie bezoek aan de stand!

We willen jullie nogmaals hartelijk bedanken voor het massaal bezoeken van onze BIS-beurs stand en voor alle prachtige bestellingen die jullie al hebben geplaatst. Het was een geweldige ervaring en we genieten nog steeds na met deze geweldige sfeerbeelden.