Terug naar overzicht

Win een prachtboeket van Bloomon!

Stuur ons foto's of video's van je maatkast, en maak elke maand kans op een fleurig Bloomon boeket!

Wij zijn super enthousiast om te ontdekken waar jullie fantastische maatkasten zich thuis voelen. Jullie persoonlijke kastcreaties geven ons en onze nieuwe klanten een enorme dosis inspiratie! Maar dat is niet alles... je maakt ook nog eens kans om een geweldige Bloomon giftcard ter waarde van €35,- te winnen! Elke maand is er een nieuwe winnaar. Dus waar wacht je nog op? Stuur ons snel jouw foto's en/of filmpjes van je maatkast(en), en wie weet win jij deze maand een prachtboeket van Bloomon.

Zo doe je mee:

1. Maak foto’s en/of filmpjes van jouw maatkast.

Ben je trots op het prachtige eindresultaat van jouw maatkast? Maak er een foto of filmpje van en deel het met ons! Wees gerust zo creatief als je wilt. Leg bijvoorbeeld de 'making-off' vast, met foto's of filmpjes van het bouw- en installatieproces. Of laat zien hoe jouw maatkast een slimme opbergoplossing biedt voor al je spullen. Misschien organiseer je je kleding op kleur en creëer je een schitterende regenboog in je kast. En wie weet heeft je huisdier wel een favoriete plek gevonden in je maatkast. Alles is mogelijk, dus laat je verbeelding de vrije loop!

2. Stuur deze door naar ons via Whatsapp, Instagram, of mail deze naar realisatie@maatkastenonline.be met de vermelding 'Bloomon actie' 

3. Wacht in spanning af. Aan het eind van de maand maken we de winnaar bekend. (Deelnemen kan tot 29 februari middernacht.)

De fleurige prijs! 💐

Deelnemen is uiteraard belangrijker dan winnen, maar om toch voor een extra motivatie te zorgen, hangen we hier natuurlijk deze prijs aan vast. Elke maand geven we een Bloomon giftcard t.w.v. €35,- weg aan 1 van de inzendingen!
De bloemen van Bloomon zijn de allerbeste bloemen ooit, rechtstreeks van de kweker. Elke week stellen de bloemstylisten samen met de kwekers een nieuw seizoensboeket samen. En net zoals Maatkasten Online, hoef je er de deur niet voor uit, want ze worden gewoon bij je thuisbezorgd.

We kijken al uit naar jullie inzendingen. Veel succes!

Bij deelname aan de winactie ga je automatisch akkoord met deze voorwaarden:

  • Je kan elke maand opnieuw deelnemen. 
  • Maatkasten Online mag contact met mij opnemen wanneer ik de maandwinnaar ben.
  • Maatkasten Online mag je beeldmateriaal gebruiken op de website, sociale media en alle communicatie rond deze winactie.