Terug naar overzicht

Hoera! Maatkasten Online wint nationale Logistic Champion Award

Apetrots dat we met MaatkastenOnline.be de prestigieuze Safeshop-award wonnen. Die awards werden voor de vierde keer op rij georganiseerd. SafeShops.be zet met die uitreiking Belgische websites in de verf die hun klanten goed verzorgen. Dit jaar waren 89 Belgische webwinkels in de running voor een award. MaatkastenOnline.be won de ‘Logistic Champion Award’. En dat allemaal dankzij jou!

Betrouwbaar, snel en milieuvriendelijk

Vanaf nu mag MaatkastenOnline.be dus de titel van winnaar van de 'Logistic Champion Award 2020' dragen, maar wat houdt dat juist in? “Criteria die doorslaggevend waren bij het toekennen van deze Award waren onder meer betrouwbaarheid en snelheid van levering”, luidt het bij SafeShops, een belangenorganisatie voor e-commerce.

“Dat wil zeggen dat onze klanten tevreden zijn van onze levering en hun maatkasten op tijd zien toekomen”, verduidelijkt zaakvoerder Loïc Van Laeken. We werken achter de schermen van maatkastenonline.be hard om de vele maatkasten niet alleen supersnel, maar ook veilig bij onze klanten thuis te brengen. Maatkasten zijn zeker niet het gemakkelijkste product om te leveren, voegt Loïc toe. Geen enkele maatkast heeft dezelfde afmetingen en bevat dezelfde hoeveelheid plaatmateriaal. Een unieke maatkast past bovendien ook niet in een standaarddoos, en er kan tijdens het inladen, transport en uitladen heel wat mee gebeuren. Wij zetten er dus heel erg op in om alles vlot en zorgvuldig te laten gebeuren. Bovendien kiezen we er ook bewust voor om met minder verpakking te werken. Want minder verpakking betekent minder afval: goed voor het milieu én voor de klant. Onze klanten besparen zo makkelijk zo’n € 110 aan verpakkingskosten en hoeven achteraf het afval ook niet te verwerken. Win-win! “

Dat wil zeggen dat onze klanten tevreden zijn van hun levering en hun maatkasten op tijd zien toekomen.
Loïc Van Laeken

Waardering van de consument

Om de winnaars te bepalen, deed Safeshops.be een beroep op de ervaring van bijna 4000 online shoppende consumenten. “Het was fijn om te zien dat er zo veel van onze klanten bereid waren om ons te evalueren. Dat die evaluatie dan ook nog erg positief was en resulteerde in een award, is gewoonweg schitterend. Dank jullie wel!!"

Lees meer over de SafeShops Awards 2020