Terug naar overzicht

Binnenkijken in een chic en rustgevend interieur

Kledingkast op maat

De modern landelijke stijl van je woning kan je zeer eenvoudig doortrekken in je kasten met maatkasten van Maatkasten Online. Bekijk hier hoe onze klanten dit aanpakten en laat je inspireren door hun project.

Kledingkast op maat van Maatkasten Online, in de kleur Elegant Black

Ingebouwde kledingkast in Elegant Black. Bekijk hier mee realisaties in Elegant Black ▸

Nachtkastje op maat van Maatkasten Online, in de kleur Elegant Black

Nachtkastje op maat in Elegant Black

Nachtkastjes op maat van Maatkasten Online, in de kleur Elegant Black

Een huis vol maatkasten, is dat niet de droom van iedereen? Elke ruimte optimaal benutten, en dit volledig in de stijl van je woning. Hier kozen onze klanten voor een dressing in Elegant black. Deze kleur heeft zowel een zichtbare als een voelbare houtnerf. Hierdoor krijgen de kasten een elegante look. De kleur noemt dus niet voor niets Elegant Black. Hier werd echt aan alles gedacht en werden zelf bijpassende nachtkastjes op maat voorzien. Zo vormt de kamer een mooi geheel en heeft de slaapkamer meteen iets weg van een hotelkamer. De dag starten en eindigen gebeurt hier in stijl! 

Wil je zelf gelijkaardige nachtkastjes op maat ontwerpen? Kies dan in de configurator voor een zwevende commode. Pas daarna de breedte, hoogte en diepte aan aan jouw slaapkamer. Zo werd er voor de breedte van deze realisatie rekening gehouden met het openen van het gordijn.

Kledingkast op maat, afgewerkt in mdf met verticale U groeven, voor een landelijk effect

Buitenafwerking in mdf met verticale U-groeven. Meer realisaties in mdf ▸

Zwarte kledijbar van Maatkasten Online

Binnenkleur: Elegant Black, zwarte kledijbar

Voor de vestiaire werd er gekozen voor mdf als buitenafwerking en als binnenkant opnieuw voor Elegant Black. Door de afwerking in mdf, kunnen verticale U-groeven voorzien worden. In deze woning waren reeds deuren met mdf groeven voorzien. Op aanraden van opmeter Bart, kozen de klanten om ook de kast van gelijkaardige groeven te voorzien. Hiervoor werd dezelfde breedte aangehouden. De terugkerende details creëren rust en zorgen er eveneens voor dat de landelijke stijl op een subtiele manier een rode draad doorheen het hele huis vormt. 

Wil je zelf ook verticale U-groeven toevoegen aan jouw maatkast? Kies in STAP 4 voor een buitenafwerking in MDF. Ga naar 'opties' en kies voor groeven. Deze groeven worden mooi verdeeld over de breedte van jouw maatkast. Wil je meer of minder verticale groeven in jouw deuren? Laat dit gerust weten bij de bestelling van jouw kast.

Ladekast op maat van Maatkasten Online, in de kleur Elegant Black
Dressing op maat van Maatkasten Online, in de kleur Elegant Black

De bijpassende commode zorgt voor heel wat extra opbergruimte en kan in de toekomst dienen als koffiecorner. Wakker worden met een prachtig uitzicht en een koffietje, beter kan het niet worden!

Vraag je gratis kleurstalen

Ben je benieuwd naar Elegant Black? En wil je de look en feel eens in het echt ervaren? Vraag gratis kleurenstalen aan en kijk hoe goed deze kleur in jouw interieur past. Laat je je liever bijstaan door een expert? Doe dan een beroep op de opmeetservice en krijg persoonlijk advies!

Met dank aan onze lieve klant dat we mochten binnenkijken.
Fotografie: Sarah Gevaert