Terug naar overzicht

Stem en help ons 'Beste Webshop Van het Jaar' te worden

Wij zijn genomineerd voor 'Beste Webshop van het jaar'

We hebben fantastisch nieuws om te delen met onze trouwe klanten en bezoekers: Maatkasten Online is genomineerd voor de prestigieuze titel van Beste Webshop van het Jaar 2024 in België! Deze nominatie is een enorme eer voor ons en een erkenning van de inspanningen en toewijding die we dagelijks leveren om onze klanten de beste service en producten te bieden.

Maar we zijn er nog niet! Om deze felbegeerde titel te winnen, hebben we jullie hulp nodig. Jullie stemmen kunnen het verschil maken en ons helpen om als winnaar uit de bus te komen. En als dank voor jullie steun, maken stemmers kans op fantastische cadeaubonnen!

Geef Maatkasten Online jouw stem en win!

Waarom stemmen op Maatkasten Online?

Bij Maatkasten Online streven we ernaar om onze klanten op maat gemaakte kasten van de hoogste kwaliteit te bieden, perfect afgestemd op hun behoeften en wensen. Onze klanten waarderen ons vanwege:

  1. Uitstekende Klantenservice: We staan altijd klaar om te helpen, van het eerste contact tot de uiteindelijke levering en montage.
  2. Hoogwaardige Producten: Onze kasten zijn gemaakt van duurzame materialen en ontworpen om lang mee te gaan.
  3. Gebruiksvriendelijke Website: Ons bestelproces is eenvoudig en intuïtief, waardoor het ontwerpen van jouw droomkast een plezier wordt.
Stem op ons om beste webshop van het jaar te worden!

Stem en win!

Door te stemmen op Maatkasten Online, maak je kans op een van de volgende cadeaubonnen:

  • 10 cadeaubonnen t.w.v. €150
  • 5 cadeaubonnen t.w.v. €100
  • 5 cadeaubonnen t.w.v. €75

Deze cadeaubonnen kunnen worden gebruikt voor het aankopen van jouw volgende maatkast. Het is onze manier om jullie te bedanken voor het vertrouwen en de steun die jullie ons geven.

*Actie loopt tot 14 augustus 2024. De winnaar van de winactie wordt bekend gemaakt op 15/08/2024