Verlanglijstje

Er staat nog geen droomkast in jouw verlanglijstje…

Maak nog een kast

Winkelmandje

Stuur je maatkast door

Wijzig naam van je maatkast

Wijzig de opmerking van je maatkast

Onze maatkasten

Maatkasten volledig indelen of opbouwen volgens jouw interieur? Hier kan je het zelf supermakkelijk en snel! Of je nu kiest voor een vrijstaand meubel of een inbouwkast op maat (met of zonder deuren), voorzien van legplanken, lades of kledijbars … in ons eigen atelier zorgen we altijd voor de perfecte afwerking. Van een slaapkamerkast op maat tot een uniek wandmeubel … Ontdek hier ons volledige aanbod.

dressing op maat met schuine zijdes van maatkastenonline dressingkast met gefreesde handgrepen van maatkastenonline zwarte dressingkast op maat van maatkastenonline dressingkast met schuine zijde in elegant black dressing op maat met liphandgrepen dressing op maat dressingkast walk-in dressing op maat van maatkastenonline dressingkast dressingkast dressing op maat met schuine zijdes van maatkastenonline inbouwkast dressing op maat van maatkastenonline
DRESSING OF KLEERKAST OP MAAT

Een slaapkamerkast op maat maakt je interieur helemaal af. Kies voor een ruime dressing of een slimme kleerkast en bepaal de indeling van je kast helemaal zelf. Zo stem je jouw slaapkamerkast op maat perfect af op jouw garderobe!

ONTWERP JE SLAAPKAMERKAST
Meer weten? arrow
bureaukast op maat van maatkastenonline opbergkasten op maat in frontwhite van maatkastenonline opbergkast onder een trap van maatkastenonline badkamerkasten op maat in frontwhite van maatkastenonline zwarte opbergkast in de badkamer van maatkastenonline bureaukasten op maat in frontwhite van maatkastenonline opbergkast op maat met gefreesde handgrepen van maatkastenonline opbergkast op maat van maatkastenonline halkast op maat van maatkastenonline opbergkast inbouwkast op maat van maatkastenonline
OPBERGKAST

Wil je al je materiaal netjes opbergen? Dan is een inbouwkast op maat de oplossing! Van een handige schoenenkast tot de ideale indeling om boeken of papieren op te bergen … Dankzij onze ontwerpmodule bepaal je zelf hoe jouw ideale inbouwkast op maat eruit ziet.

ONTWERP JE INBOUWKAST
Meer weten? arrow
commode op maat van maatkastenonline tv-kast op maat in de kleur elegant black van maatkasten online tv-kast op maat in frontwhite van maatkastenonline commode op maat in de kleur elegant black van maatkastenonline tv-meubel op maat in frontwhite van maatkastenonline zonderrenovatie met commode op maat van maatkastenonline commode op maat in de kleur SeaShell tv-kast op maat van maatkastenonline commode en opbergkast op maat van maatkastenonline tvkast op maat van maatkastenonline commode op maat in de kleur seashell met liphandgrepen van maatkastenonline
COMMODE OF TV-MEUBEL

Werk je interieur tot in de puntjes af met meubels op maat. Een elegante tv-kast of een volledig wandmeubel op maat waarin je jouw mooiste boeken kan uitstallen? Reken op ons voor de kwalitatieve afwerking van jouw ontwerp.

ONTWERP JE MEUBELS
Meer weten? arrow
L-kast of hoekkast op maat van maatkastenonline L-vormige kast of hoekkast op maat van maatkastenonline
L-VORM KASTEN

Ben je op zoek naar een L-vormige kast? Je kan heel gemakkelijk een hoekkast samenstellen in onze online 3D tool volgens jouw wensen en behoeften. Met onze configurator is jouw droommeubel ontwerpen, kinderspel geworden. Door een hoekkast te installeren wordt de ruimte optimaal benut. Je bent verzekerd van extra opbergruimte waar je alles kwijt kunt.

ONTWERP JE L-KAST
Meer weten? arrow

Log in

Bestaande klanten

Nieuw bij Maatkasten Online?

Maak in 1 minuut jouw account aan.

Maak een nieuw account aan


Ga terug