Verlanglijstje

Er staat nog geen droomkast in jouw verlanglijstje…

Maak nog een kast

Winkelmandje

Stuur je maatkast door

Wijzig naam van je maatkast

Wijzig de opmerking van je maatkast

Kasten met topfeatures

Materiaalkeuze Maatkasten Online MDF Melamine

01

Materiaalkeuze

Maatkasten Online biedt twee soorten materialen aan. Binnenkleuren zijn altijd melamine. Voor buitenkleuren hebben jullie twee keuzes. Melamine of bruine MDF met witte lakdraagfolie. Het voordeel van MDF deuren is dat je deze zelf kunt schilderen in een kleur naar keuze. De lakdraagfolie dient als primer, dit bespaart jullie heel wat schilderwerk.

Sokkel

02

Verstelbare sokkel

De aparte sokkel zorgt voor extra stevigheid. Je kan de modules eenvoudig zelf opbouwen en dankzij de verstelbare poten zet je de sokkel in no-time waterpas. Easy does it!

kwaliteitslades

03

Kwaliteitslades

Voor de lades rekenen wij op de kwalitatieve geleiders van BLUM. Ze kunnen tot 60 kg dragen en blijven zelfs bij volledige belasting stabiel. Kortom, onze lades kunnen tegen een stoot(je)!

Ruggen van 8mm

04

Ruggen van 8 mm

De solide ruggen zijn niet plooibaar, wat jouw kwalitatieve maatkast extra stevig maakt. Tijdens de montage schuif je de rug eenvoudig in de groef van het zijpaneel. Piece of cake!

BLUM scharnieren

05

BLUM scharnieren

De scharnieren werken met een Soft Close-mechanisme zodat de deur écht stil sluit. Bovendien dragen ze bij tot het elegante design en zijn ze erg makkelijk te monteren.

Handgrepen

06

Ruime keuze handgrepen

Kies de stalen greep die past in jouw interieur. Omdat we je graag de handgreephoogte zelf laten bepalen, boren we de montagegaatjes niet voor, maar kan je het makkelijk zelf doen. In MDF-deuren kunnen we handgrepen infrezen.

Kledijbar

07

Kledijbar

De solide kledijbar uit roestvrij staal kan niet doorbuigen en wordt bevestigd aan een legboord. Door de rijboringen kan je de hoogte van de bar makkelijk veranderen. Keep them clothes coming!

1 mm ABS kantenband

08

1 mm ABS kantenband

We plakken alle platen af met een kantenband om je maatkast extra te verstevigen en slijtage tegen te gaan. Bovendien zorgt dit voor een mooie en fijne afwerking.

Minifix

09

Minifix

Het Minifix-systeem helpt je om de maatkast eenvoudig en snel te monteren. Zo kan je snel beginnen met inrichten en vullen!

Log in

Bestaande klanten

Nieuw bij Maatkasten Online?

Maak in 1 minuut jouw account aan.

Maak een nieuw account aan


Ga terug