Verlanglijstje

Er staat nog geen droomkast in jouw verlanglijstje…

Maak nog een kast

Winkelmandje

Stuur je maatkast door

Wijzig naam van je maatkast

Wijzig de opmerking van je maatkast

Keer terug naar het overzicht

De ultieme schoonmaaktips voor jouw kast!

img_6694.jpeg
017db03a-f3f2-445a-bd4c-e2f993a1beaf.jpg
mouse scrollwheel

Opgeruimd staat netjes!👏🏼👏🏼

Opruimen: Het dagdagelijkse werkwoord van vele vrouwen en mannen. Doen we het graag? Natuurlijk niet!   Een opgeruimd huis geeft veel meer ruimte en inzicht in je leven. Het wordt een plek waar je jezelf in gaat thuisvoelen. Inbouwkasten maken 90% deel uit van een opgeruimd huis. Hierdoor geven wij jullie graag enkele opruimtips. Trek even de handen uit de mouwen en doe met ons mee! 
Foto: MDF buitenafwerking met ingefreesde handgrepen.
Hoe sneller, hoe liever!
Met een maatkast van Maatkasten Online gaat dit heel wat sneller en ligt alles mooi weggeborgen. Je creëert een ruimte waar je graag bent en waar je volledig tot rust kan komen. In de hedendaagse maatschappij kan dit heel erg van pas komen. Je zet de focus op geluk en rust. 

1. Compartimenten:
Heb je veel moeite om de bijpassende stropdas of kousen te zoeken? Dat is makkelijk op te lossen door je lade te verbouwen met compartimenten. Juwelen en horloges kan je hier ook in kwijt. Deze compartimenten kan je heel gemakkelijk terugvinden in een doe-het-zelf zaak. Dit is niet iets wat Maatkasten Online aanbiedt.

2. Sorteren:
Sorteer je kleren minstens één keer om de twee weken als het nodig is. Zo heb je een beter overzicht van je kleren en blijft alles netjes opgeruimd. Misschien vind je wel je favoriete T-shirt terug die je al maanden kwijt bent. Stapel je T-shirts niet op elkaar, maar leg ze verticaal naast elkaar, met deze methode kan je makkelijk jouw T-shirt kleuren zien. Sorteren op kleur is dan nog eens gemakkelijker!

3. Tijd om op te ruimen!
Kleren wegdoen is nooit gemakkelijk, zeker als je ze al een tijdje hebt. Wanneer het onnodig is om die kleren te houden, of het versleten is, moet je misschien beter een paar kleren weg doen. Bekijk ook eens wat je zoal in je kast hebt liggen. Zo ga je de volgende keer niet op shopping spree! Je creëert een slaapkamer, bureau,... waar je graag in vertoeft. 

4. Weg met die seizoen kleding!
Veel mensen houden hun warme winter kleding nog op de stapel van hun zomerkledij, of meer andersom. Daarom is het beste dat je jouw seizoen kleding opbergt in afsluitbare opbergdozen. Zo heb je meer plaats en orde. Het is onnodig om zomerkleding in jouw kast te laten liggen terwijl het buiten sneeuwt! Zorg voor lekkere wollige truien om de winter warm door te komen en voor bikini's om in de zomer af te koelen.

5. Efficiënt opbergen:
Na het installeren van de kast kan je efficiënt van start gaan met het vullen. Maak gebruik van ladeverdelers, multihangers of handige opbergmandjes.

Log in

Bestaande klanten

Nieuw bij Maatkasten Online?

Maak in 1 minuut jouw account aan.

Maak een nieuw account aan


Ga terug