Verlanglijstje

Er staat nog geen droomkast in jouw verlanglijstje…

Maak nog een kast

Winkelmandje

Stuur je maatkast door

Wijzig naam van je maatkast

Wijzig de opmerking van je maatkast

Keer terug naar het overzicht

De tijdloze maatkast.

9e9e113d-a95c-4018-a8fa-b475f439b6e2.jpg
mouse scrollwheel

Never old fashion

Om de zoveel jaren nieuwe kasten plaatsen kost geld. Daarom heb je bij Maatkasten Online de moderne kast voor de toekomst. Gedaan met opnieuw kopen! Onze duurzame kasten gaan heel lang mee en blijven in top conditie! De stijl van de kasten spreekt voor zich als we zeggen dat deze hip en trendy blijven! 

Je hebt verschillende soorten kasten om te installeren, zoals dressingkasten, commodes, opbergkasten,... 

Wil je al je materiaal netjes opbergen? Dan is een inbouwkast op maat de oplossing! Van een handige schoenenkast tot de ideale indeling om boeken of papieren op te bergen… Dankzij onze ontwerp tool bepaal je zelf hoe jouw ideale inbouwkast op maat eruit ziet.

Veel materiaal dat rondslingert in je huis? Geen plaats om je schoenen op te bergen of om belangrijke papieren te bewaren? Dan is een opbergkast op maat de oplossing! Een inbouwkast past visueel heel mooi in de ruimte en beantwoordt volledig aan jouw noden. Een complete kastwand of alleen een kastje in de hoek? Volledig open, met deuren, of een combinatie van de twee? Laag of hoog? Met zo’n inbouwkasten benut je de ruimte optimaal en vermijd je verloren hoekjes. Bovendien maken ze van je interieur een mooi geheel.

Schik je kledij en schoenen volgens jouw wensen en een outfit kiezen in je inloopkast op maat wordt een plezier! Niet zo veel plaats? Met een kleerkast op maat kan je de ruimte volledig op jouw noden afstemmen. Bye bye kledingstress! Veel lades of liever een extra kledijbar? Hier ontwerp je zelf je kleerkast of dressing op maat. Ook de kleur kan je op jouw interieur afstemmen. Dankzij de rijboringen verander je de legplanken eenvoudig van hoogte of voeg je er een extra plank aan toe. Alle kasten die ons atelier verlaten, voldoen aan strenge kwaliteitsnormen. Ze zijn duurzaam en worden gemaakt met de beste materialen.


Foto: buitenafwerking in 'front white' met 'push to open' systeem

Log in

Bestaande klanten

Nieuw bij Maatkasten Online?

Maak in 1 minuut jouw account aan.

Maak een nieuw account aan


Ga terug