Terug naar overzicht

Bezoek het Sundae Huis tijdens 'Open Funday' op zondag 17 september in Kortrijk

Kom langs bij het Sundae huis op zondag 17 september tussen 10 en 17 uur.  Gratis
Schoorbakkestraat 12, Kortrijk

Het Sundae Huis heeft een complete renovatie-transformatie ondergaan en is een ware parel geworden! (Vooral met die prachtige maatkasten erbij 😉) Kom het zelf bewonderen tijdens de Sundae Open Funday. Ben je een fan van interieurs of ben je zelf aan het (ver)bouwen? Iedereen is welkom en het is zeker de moeite waard! 

Wij zijn alvast aanwezig, jij ook? 

Eline en Zara voor het Sundae Huis

Het Sundae Huis?

Misschien ben je al op de hoogte van het Sundae Huis en heb je de renovatie op de voet gevolgd. Of misschien is dit de eerste keer dat je van Sundae hoort. Geen zorgen, we geven je graag een korte introductie.

Dit is Sundae.be 
Sundae is hét platform voor home & lifestyle, vol interieurinspiratie en praktische tips. Sundae verwelkomt je in een wereld vol haalbare woonideeën. Er wordt binnengekeken bij de everyday interieurliefhebber én er wordt elk jaar eigenhandig een renovatiepand getransformeerd, samen met de 'Friends'. En ja, een van die waardevolle 'Friends' die zorgt voor prachtige maatkasten zijn wij 😉 - Maatkasten Online!

Het Sundae Huis 2.0 
Na een succesvol eerste verbouwproject, Sundae Huis 1.0, werd ook dit jaar een oud pand volledig gerenoveerd tot een stijlvolle woning. Dit jaar is het een prachtige bel-etage woning uit de jaren 60 in Kortrijk. Wat was het plan? De Sixties vibe behouden, maar dan in een hedendaags jasje. Sundae leidde jullie opnieuw door elke fase van de verbouwing, waarbij elke keuze en elke praktische tip werd belicht.
Voor wat betreft de maatkasten, kregen we in één aflevering de kans om te zien hoe Eline het ontwerp van de maatkast online creëerde en bestelde. In een andere aflevering, zagen we vervolgens hoe Eline en Zara gezamenlijk de kasten eigenhandig monteerden.


Samen met de 'Friends' is het resultaat uiteindelijk supermooi geworden! Maar oordeel vooral zelf, wanneer je het huis binnenstapt op 17 september tijdens de Sundae Open Funday.

Wasruimte in Dusty Coral en Front White
Maatkast met lades en een greeplijst
Commode met een extra lange tablet en wastoestellen

Wasruimte

Laten we je alvast inspireren met de eerste beelden uit de wasruimte. Hier werd een prachtige witte kastenwand geplaatst waarin alle technische installaties netjes werden verborgen. Daarnaast is er ook een lage commodekast met een extra lang boventablet, perfect om de wastoestellen onder te plaatsen. Deze lage commode dient ook als handige plooitafel voor de was. De toevoeging van het schitterende Dusty Coral kleur zorgt voor een zachte en kleurrijke touch in de ruimte. En dankzij de herhalende roze kleur van de Tonton handgrepen op de techniekenkast ontstaat er een mooi geheel.

Maar dit zijn lang niet de enige maatkasten van Maatkasten Online in het Sundae Huis!
Kom naar de Open Funday en ontdek ook de schitterende dressing in de master bedroom, de vrolijke maatkast in de babykamer en een handige kast in de hal met een zitbank.

Tot dan! 

Wastoestellen ingewerkt onder een commode op maat
Het Sundae Huis na de renovatiewerken
Witte opbergkasten met roze tonton grepen